Sport

Revine Olimpiu Moruţan la FCSB?! Anunţul impresarului Victor Becali

Presa din Turcia a scris în ultimele zile că Olimpiu Moruțan va reveni în sezonul viitor la FCSB sub formă de împrumut, după ce nu a reușit să se impună la Galatasaray.
19.05.2022 | 12:30
Revine Olimpiu Morutan la FCSB Anuntul impresarului Victor Becali
Presa din Turcia a scris în ultimele zile că Olimpiu Moruțan va reveni în sezonul viitor la FCSB sub formă de împrumut, după ce nu a reușit să se impună la Galatasaray. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 23 de ani a jucat destul de puțin după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu spaniolul Domenec Torrent, deși spune că se antrenează mai bine decât atunci când juca în România.

Victor Becali nu crede că Olimpiu Moruțan va reveni la FCSB

Faptul că nu a convins la Galatasaray după ce a fost adus la începutul sezonului de la FCSB pentru 4,1 milioane de euro i-a făcut pe jurnaliștii turci să scrie că Olimpiu Moruțan are șanse să revină la vicecampioana României sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Însă, impresarul Victor Becali consideră că acest lucru nu este adevărat și a expus mai multe variante pentru care nu se poate realiza o astfel de mutare, pe lângă salariul de 40.000 de euro al jucătorului la Istanbul, care nu poate fi susținut în campionatul nostru.

”Haide, domnule, suntem oameni serioși! Nu se pune problema ca Moruțan să se întoarcă la FCSB. În primul rând, Galatasaray trebuie să aibă președinte de club, că acum nu are.

ADVERTISEMENT

Apoi, să vadă cine va fi antrenor pentru noul sezon. Abia după aceea se va putea vorbi despre fotbaliști și transferuri. Mai clar de atât nu se poate”, a declarat Victor Becali, pentru prosport.ro.

Schimbarea de antrenor de la Galata, șansa lui Moruțan

Olimpiu Moruțan a evoluat puțin peste două ore în ultimele 13 partide, adică doar 128 de minute dintr-un total de 1.170 de minute. Ba mai mult, în cinci dintre acestea a fost rezervă neutilizată sau nu a fost nici măcar păstrat în lot.

ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe, internaționalul român a reușit doar trei goluri și cinci pase decisive, iar jurnaliștii turci îl dau ca și plecat în această vară, iar o altă variantă ar fi un împrumut la Glasgow Rangers, finalista Europa League, unde ar fi coleg cu Ianis Hagi.

Galatasaray are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă a clubului. Eliminată din Cupa Turciei, din competițiile continentale intercluburi și abia pe locul 11 în Super Lig cu o etapă înainte de final, gruparea cim-bom va numi un nou tehnician în această vară și acest lucru ar putea reprezenta o nouă șansă pentru Moruțan.

ADVERTISEMENT

Între timp, Olimpiu Moruțan a fost inclus pe lista convocărilor preliminare făcute de selecționerul Edi Iordănescu pentru cele patru partide ale naționalei României din luna iunie, din Liga Națiunilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,35 este cota pentru ”șansă dublă: 1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT