Hotărîre incredibilă a Comisiei FRF în cazul Rapid! Ce spune Burleanu

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 15:23
Hotărîre incredibilă a Comisiei FRF în cazul Rapid! Ce spune Burleanu GALERIE FOTO

UPDATE Ora 15:20 / Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit după şedinţa Comitetului Executiv al FRF despre cazul Rapid, lăsînd de înţeles că acest caz nu va avea o soluţie rapidă din partea Comisiei de Disciplină, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate.

“La ora 21:00 m-am gîndit să aflu ce echipă va evolua în Liga 1. Rapid, Timişoara sau Arad. Mă aşteptam ca cei de la Ligă să spună că eu sînt vinovat. Luni va avea loc Comisia de Disciplină şi nu o să spun cine va merita să joace în Liga 1, dar e posibil ca decizia Comisiei de Disciplină să fie de a întoarce problema la LPF. Dacă ştiam că o să ajungem în această situaţie, de ce nu s-a sesizat această Comisie de Disciplină cu o lună de zile în urmă? Astăzi aveam o decizie şi ştiam ce echipă trebuie să înceapă campionatul. Este nevoie de timp ca să se ia o decizie. I-am întrebat pe cei de la LPF cînd vor lua o decizie. Atunci cînd vor primi o hotărîre din parea Comisiei de Disciplină, sau după ce se va judeca la TAS? Ei trebuie să decidă cît mai repede cine va juca.”

**********************************************************************************************************

UPDATE Ora 14:00 / Comisia de Disciplină a FRF a stabilit ca luni, 25 februarie, să aibă pe rol primul termen din dosarul înscrierii Rapidului în Liga 1. Surse apropiate  Comisiei au dezvăluit în exclusivitat pentru FANATIK.RO că membrii acesteia au de gînd să amîne luarea unei decizii pînă la judecarea cererii de suspendare de către Curtea de Apel Bucureşti!

“Nu vor să se lege la cap fără să îi doară! Nu se grăbesc. Membrii Comisiei vor amîna cazul pînă ce se pronunţă instanţa! Abia apoi va lua decizia, în funcţie de decizia judecătorilor!”, au dezvăluit sursele federale pentru FANATIK.RO

Practic, asta înseamnă că pînă pe 24 august, etapele din Liga 1 vor avea un meci mai puţin!

Vom reveni cu amănunte!

*************************************************************************************************************

Update / Azi a fost programată o şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv a FRF. Întîlnirea a început la ora 10:00, iar aproximativ 10-20 de suporteri ai formaţiei din Giuleşti  au fost prezenţi la Casa Fotbalului

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA CU SUPORTERII RAPIDULUI

UPDATE / Gino Iorgulescu a susţinut o conferinţă de presă, alături de secretarul Iustin Ştefan, privind situaţia Rapidului. Astfel, cazul clubului din Giuleşti a fost trimis la FRF, unde se cere întrunirea de urgenţă a Comisiei de Disciplină:

“Cîteva situţii speciale ne-au făcut să invităm în seara asta tîrziu, ca să lămurim anumite probleme. În primul rînd, urez succes lui CSMS Iaşi.

Problema principală este Rapid, dimineaţă aveam o poziţie, în funcţie de un document. După amiază a mai apărut un documet, domnul administrator judiciar şi-a schimbat poziţia. Rapid şi-a cîştigat dreptul de a juca în Liga 1. Cu via lui Dumnezeu o să joace”, a spus Iorgulescu.

“De dimineaţă, lichidatorul judiciar al Rapidului a spus că Rapid nu mai poate desfăşura activităţi sportive. În această seară, domnul lichidator şi-a schimbat punctul de vedere, domnul Bihac. Aceasta era minunea de care vorbeam de dimineaţă, suporterii Rapidului mai pot spera. Avem sesizarea, pe care o voi semna, şi vom înainta cauza către Comisia de Disciplină a FRF care va decide dacă sînt îndeplinite condiţiile ca Rapid să joace în Liga 1. Soluţionarea se face în regim de urgenţă. Meciurile lui Rapid vor fi amînate pînă la soluţionarea cauzei“, a spus Iustin Ştefan.

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, nu şi-a pierdut speranţa. În jurul orei 17:00 acesta şi-a trimis un avocat la LPF cu un dosar pentru a încerca să-i convingă pe oamenii lui Gino Iorgulescu să îşi dea aceptul ca giuleştenii să joace în Liga I.

Însă LPF a anunţat o conferinţă de presă în această seară, la ora 21 unde este aşteptată cu mare interes poziţia lui Gino Iorgulescu în legătura cu excluderea Rapidului din prima ligă..

LPF a anunţat deja oficial azi la prînz că Rapid nu va putea evolua în sezonul următor în Liga 1. Oficialii Ligii au mai precizat că Rapid nu va putea fi reprimită în Liga 1 nici în situaţia în care pe 24 august i se va suspenda procedura de faliment şi clubul rămâne în insolvenţă.“Răzvan Căprăroiu este acum la LPF cu actele pentru înscrie clubul. Noi am solicitat înscrierea Rapidului în Liga 1. Din ce ştiu eu, avem termen pînă la ora 12 noaptea pentru a depune actele”, a spus Valerii Moraru.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×