Revine Cupa Mondială de schi alpin! Slovenia şi Elveţia vor fi găzdui cursele din weekend

Tibi Demeter   
în Cele mai citite
28/02/2018, 20:22
Revine Cupa Mondială de schi alpin! Slovenia şi Elveţia vor fi găzdui cursele din weekend

Cupa Mondială de schi alpin revine după disputarea Jocurilor Olimpice, cu două etape, una la masculin şi una la feminin în Elveţia şi Slovenia. Fetele se vor duela la Crans-Montana, în probele Super G şi Combinată, în timp ce băieţii vor merge la Kranjska Gora, Slovenia, pentru întrecerile de Slalom uriaş şi Slalom.

Mikaela Shiffrin conduce în continuare categoric clasamentul general la feminin cu 1513 puncte strânse până în acest moment, fiind urmată de Wendy Holdener cu 842 de puncte.  Nemţoaica Viktoria Rebensburg este pe trei cu 767 de puncte.

Luptă mare la masculin pentru locul 1

Marcel Hirscher se află pe primul loc în clasamentul general cu 1294 de puncte, fiind urmat de Henrik Kristoffersen, Aksel Lund Svindal şi Kjetil Jansrud, toţi trei din Norvegia. Kristoffersen este singurul care îi poate puncte în pericol poziţia lui Hirscher, dar are şi el de recuperat 249 de puncte.

Cupa Mondială se va încheia la mijlocul lunii martie, ultima cursă fiind programată pe 18 martie, în Suedia, la Are cu două probe tehnice la masculin şi feminin.

Închide ×