Simona Halep

Revine Simona Halep la Miami? Anunțul lui Darren Cahill: „Marți a intrat pentru prima dată în sala de forță”

11.03.2020 | 15:24
Revine Simona Halep la Miami Anuntul lui Darren Cahill Marti a intrat pentru prima data in sala de forta
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la turneele de la Doha și Indian Wells, din cauza unei accidentări la genunchi. Cu două săptămâni înaintea competiției de la Miami, Darren Cahill a dezvăluit că sportiva a intrat pentru prima dată în sala de forță după pauza forțată de problemele medicale și sunt șanse importante să evolueze în Statele Unite ale Americii.

Revine Simona Halep la Miami?

Simona Halep a avut un început bun de sezon, cu semifinală la Australian Open și turneu câștigat la Dubai, dar a fost nevoită să stopeze activitatea competițională din cauza unei probleme la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Halep s-a retras de la Doha și Indian Wells, turneu care nu se va mai disputa din cauza amenințării coronavirusului, dar ar putea reveni la Miami, competiție Premier Mandatory programată în ultima săptămână din martie.

Darren Cahill susține că Simona a intrat pentru prima dată în sala de forță marți, 10 martie, iar prezența la Miami depinde de starea fizică din următoarele zile.

ADVERTISEMENT

E cam ca Federer, care a luat o pauză fix acum, când nu prea se mai joacă, din cauza operației la genunchi, așa și ea a trebuit să ia o pauză din cauza problemei de la talpă.

Face recuperare și pe zi ce trece e din ce în ce mai bine.  Marți a intrat pentru prima dată în sala de forță.

ADVERTISEMENT

E dezamăgită pentru toți jucătorii care au ratat turneul de la Indian Wells, se gândește că ar putea reveni la Miami, dar depinde de cum se va simți de la zi la zi. Are o stare de spirit bună”, a declarat Darren Cahill în cadrul emisiunii „Sen Sa Breakfast”.

Simona Halep, jucătoarea lunii februarie în circuitul WTA

Pentru performanța din februarie, când a ajuns la trofeul numărul 20 al carierei, după triumful de la Dubai, Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoarea a lunii în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a obținut distincția în fața olandezi Kiki Bertens, câștigătoarea la Sankt Petersburg, și Aryna Sabalenka, care s-a impus la Doha.

ADVERTISEMENT