Revine Șumudică în Liga 1? ”Vreau să mă bat pentru trofee”

Traian Terzian   
in Fotbal intern
16/05/2018, 17:01
Revine Șumudică în Liga 1? ”Vreau să mă bat pentru trofee”
Marius Șumudică nu exclude varianta revenirii în Liga 1 Betano, după ce a demisionat de la Kayserispor

Tehnicianul Marius Șumudică, care a demisionat de la echipa turcă Kayserispor, nu exclude o revenire în Liga 1 Betano, dar anunță că nu este interesat doar de oferte de la formații care se luptă pentru câștigarea de trofee.

”Urmează o vacanță acum. Sunt discuții cu mai multe echipe din Turcia. Nu pot să stau departe de fotbal, e clar. Da, și Liga 1 este o variantă. Așa cum am mai spus, îmi doresc să preiau o echipă cu care să mă bat pentru trofee. Au fost tatonări cu o echipă din Liga 1. Nu pot să spun acum la ce mă gândesc. Dacă există vreo ofertă serioasă din Liga 1, o pot lua în calcul. Fotbalul românesc este fotbalul care mi-a dat numele, notorietatea, și mă voi întoarce oricând cu plăcere”, a declarat tehnicianul român la Pro X.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Șumudică nu a vrut să spună cine merită titlul de campioană în Liga 1

”Cine merită titlul? Nu pot să vă spun acum, ar însemna să… Vă voi spune după ce va lua titlul. Despre Alibec nu vreau să comentez. Este problemă de bucătărie internă și nu vreau să comentez”, a precizat Marius Șumudică atunci când a fost întrebat de cine merită titlul în Liga 1 și ce părere are despre scandalul de la FCSB care îl are în prim-plan pe Denis Alibec.

”Experiența din Turcia a fost senzațională, într-un campionat extraordinar de puternic. Am avut adversari foarte puternici, până la urmă este o cărămidă la temelia carierei mele de antrenor”, a afirmat Șumudică. Surse din anturajul antrenorului român susțin că el va continua la o formației tot din Turcia.

Antrenorul Marius Șumudică și-a dat demisia, marți, de la Kayserispor, după ce formația turcă a înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat și a căzut pe locul nouă în clasament.

În urmă cu doar câteva luni, Şumudică a refuzat o ofertă pe bani mulţi din Arabia Saudită, dorind să stea în Europa şi să demonstreze că e un antrenor de top. Totuşi, în vară ar putea da curs unei oferte, dacă proiectul care îi va fi propus va fi unul serios şi va viza performanţa.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×