Fotbal intern

VIDEO/Revine Ţucudean la Dinamo ? “E nevoie de el”

Mulţescu a fost luat prin susprindere de plecările lui Strătilă şi Cristea la Chiajna, dar spune că nu sunt jucători care pot fi înlocuiţi la Dinamo. Tehnicianul "câinilor" recunoaşte că...
06.08.2013 | 18:42
VIDEORevine Tucudean la Dinamo  E nevoie de el

Mulţescu a fost luat prin susprindere de plecările lui Strătilă şi Cristea la Chiajna, dar spune că nu sunt jucători care pot fi înlocuiţi la Dinamo. Tehnicianul “câinilor” recunoaşte că în locul celor doi l-ar prefera pe Ţucudean, jucător care va pleca de la Standard.

“Eu nu i-am dat nicăieri pe Strătilă şi Cristea. Ştiu că Strătiă trebuia să intre în cantonament, dar nu s-a prezentat. Sunt discuţii cu el pentru Chiajna. La Andrei Cristea erau discuţii deja de la început de pregătire să plece. Eu nu am nicio problemă cu ei că pleacă. Putem să acoperim posturile cu jucători mai buni”, a declarat Mulţescu la Fanatik Show, de la DigiSport.

Plecat sezonul trecut de la Dinamo la Standard, Ţucudean a rămas pe drumuri, după ce Standard i-a transmis să îşi găsească echipă. Mulţescu a recunoscut la DigiSport că ar avea nevoie de la el în Ştefan cel Mare.

“Ţucudean este un jucător de care trebuie să ţinem cont, ar putea fi o soluţie. Trebuie să vedem şi dacă îşi doreşte cu adevărat să vină la Dinamo. Depinde şi în ce formă e, dar avem nevoie de un jucător de valoarea lui Ţucudean”, a recunoscut Mulţescu.

Tags: