Life

Revine Vulpița la Acces Direct? Ce au declarat ea și Viorel despre întoarcerea la televiziune

01.11.2020 | 12:46
Revine Vulpita la Acces Direct Ce au declarat ea si Viorel despre intoarcerea la televiziune
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel și-au surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu un anunț șoc. Tânărul cuplu a declarat că revine la Acces Direct, după ce a părăsit satul natal, Blăgești. 

Veronica și soțul ei, Viorel, au făcut furori în mediul online, după ce, luni la rând, au apărut la emisiunea Acces Direct, difuzată pe Antena 1. De ceva timp, cuplul a revenit în satul Blăgești, pentru a locui alături de fiica lor, însă, se pare că duc dorul celebrității și vor să revină în televiziune.

ADVERTISEMENT

Renumitul serial cu Vulpița și Viorel nu a luat sfârșit, iar cei doi revin la emisiunea care i-a făcut cunoscuți. Cei doi par să se fi obișnuit cu faima și, deși au fost nevoiți să plece din Capitală și să se întoarcă la copilul lor, munca de jos nu a mai fost pe placul lor, dorind să revină pe micile ecrane.

Revine Vulpița la Acces Direct? Ce au declarat ea și Viorel despre întoarcerea la televiziune

Vulpița și Viorel Stegaru s-au bucurat de celebritate timp de 8 luni, însă, în septembrie, cei doi au fost nevoiți să părăsească Bucureștiul pentru a se întoarce la fetița lor, Maria. După ce s-au întors în Blăgești, județul Vaslui, tinerii au revenit la munca de jos pentru a se întreține.

ADVERTISEMENT

Anunțul că Veronica și Viorel renunță la popularitate a fost făcut chiar de către prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, spre dezamăgirea admiratorilor celor doi.

Între timp, deși Viorel Stegaru a încetat să mai posteze pe rețelele de socializare, Veronica a menținut un contact permanent cu fanii săi din mediul online, postând diverse fotografii. Mai mult, în urmă cu trei săptămâni, Vulpița a anunțat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Recent, Vulpița și Viorel au revenit cu un anunț șoc și au declarat că se întorc în televiziune. În timp ce Viorel a postat o fotografie cu el și soția lui, cu zâmbetul până la urechi, alături surprinzătorul mesaj, Veronica a publicat o imagine cu ea plângând, semn că lucrurile nu stau tocmai roz între ea și partenerul său de viață.

,,Da dragi noștri. Este adevărat ca am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Da dragi noștri. Este adevărat ca am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct @veronica_vulpita_oficial

A post shared by Viorel Stegaru (@stegaruvioreloficial) on

,,Am plecat de la Blagesti. Nu am vesti bune dar o sa le aflați mâine la Acces Direct??”, a mărturisit Vulpița.

 

View this post on Instagram

 

Am plecat de la Blagesti. Nu am vesti bune dar o sa le aflați mâine la Acces Direct??

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Cu toate acestea, internauții nu par foarte încântați de neașteptata veste. Reacțiile acestora nu au întârziat să apară, urmăritorii sfătuindu-i pe cei doi să rămână în orașul natal și să renunțe la aparițiile televizate.

ADVERTISEMENT
Tags: