Sport

Revista Fanatik 753! Exclusiv Confesiunea lui Alex Băluță. Gratuit Catalogul Champions League 2023/2024!

FANATIK 753: Exclusiv: confesiunea lui Alex Băluță, Ionel Dănciulescu, mare colecționar de ceasuri, Cătălin Zmărăndescu și arta supraviețuirii, Endrick scrie istorie la 17 ani.
20.04.2024 | 10:07
Revista Fanatik 753 Exclusiv Confesiunea lui Alex Baluta Gratuit Catalogul Champions League 20232024
FANATIK 753: Exclusiv: confesiunea lui Alex Băluță, Ionel Dănciulescu, mare colecționar de ceasuri, Cătălin Zmărăndescu și arta supraviețuirii, Endrick scrie istorie la 17 ani
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 753, pe aprilie-mai! Exclusiv: confesiunea lui Alex Băluță, Ionel Dănciulescu, mare colecționar de ceasuri, Cătălin Zmărăndescu și arta supraviețuirii, Endrick scrie istorie la 17 ani, frumusețile Ucrainei care ne „atacă” la EURO 2024, coșmarul fotbalistului de la Juventus dat dispărut… 3 ani! GRATUIT: Catalogul Champions League 2023/2024!

A apărut revista FANATIK 753, pe aprilie-mai! Confesiunea lui Alex Băluță. Gratuit: Catalogul Champions League 2023/2024!

Revista FANATIK pe aprilie-mai este un dar oferit cititorilor de… 1 Mai! Suportericesc, nu muncitoresc!  84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Pe scurt, iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Confesiunea lui Alex Băluță, interviu Premium Fanatik! Timp de o oră, în liniștea bazei FCSB de la Berceni, noul favorit al lui Gigi Becali a discutat cu reporterii FANATIK despre fotbal, carieră, familie, ambiții, greșeli, prietenii pierdute și câștigate. Declarații tranșante, săgeți cu țintă clară, fără menajamente, „sare și piper” made in Oltenia! Exclusiv în revista FANATIK 753 pe aprilie-mai!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 753 aprilie-mai cu Alex Baluta
Nu rata revista FANATIK 753 pe aprilie-mai că nici nu știi ce pierzi dacă n-o citești din copertă-n copertă!

Watchman Dănciulescu: fostul supergolgeter al campionatului este extrem de înfrăgostit de… ceasuri! Pe care le colecționează și le evaluează ca pe niște opere de artă. Care sunt piesele de rezistență pe care le poartă… la mână, cât costă și cum a ajuns în posesia lor, aflați, în exclusivitate, din revista FANATIK 753 pe aprilie-mai!

Supraviețuitorul Cătălin Zmărăndescu se destăinuie în exclusivitate în revista FANATIK 753 pe aprilie-mai. Mega-interviu cu fostul mare luptător, atât în ring, cât și în viață… sau, mai bine zis, cu viața… despre mărire și decădere, triumf și prăbușire, culmi și hăuri ale unei vieți care bate lejer filmul. 44 de ani de la primii pași în sala de lupte a clubului Steaua la descoperirea liniștii date de credința în Dumnezeu. Numai în revista FANATIK 753 pe aprilie-mai!

ADVERTISEMENT

„Iartă-mă, prietene…”, împărtășania din miez de noapte a lui Cornel Dinu, impresionantă până la lacrimi, fără nicio exagerare, în memoria „fanatikului” Andrei Dicu, plecat brusc și mult, mult, mult prea devreme dintre noi… Rânduri scrise cu suflet din suflet de penița altfel „ascuțită” a lui „Mister”, înmuiată în durerea pierderii unui prieten…

  • Drepturi TV faraonice: care este prima competiție din lume în care banii plătiți de televiziuni ating fabulosul prag de… 100 de miliarde de dolari!
  • Hendrick, fabulosa história de vida! Noul star al lui Real Madrid scrie istorie la doar 17 ani, înainte de a face pasul pe „Santiago Bernabeu”!
  • Ucraina vine la EURO 2024 cu… artileria grea… feminină! Faceți cunoștință cu partenerele fotbaliștilor „Zvoto-Blakitni”, care vor fi puncte de atracție maximă în Germania!
  • Dispărut fără urmă timp de… 3 ani! Povestea incredibilă a celui mai talentat fotbalist din… Coreea de Nord, în care fotbalul este „împletit” cu… armele de distrugere în masă!
ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 753, pe aprilie-mai, al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, „Mister” Cornel Dinu, Cristi Coste, Silviu Ghering și Remus Răureanu.

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 753, pe aprilie-mai, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

A aparut REVISTA FANATIK pe aprilie si SUPER STICKERELE CHAMPIONS LEAGUE 2024

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori