Sport

Revista Fanatik 754! Mega-interviu Darius Olaru! Dinu, salvat de… Ceaușescu! Exclusivități Fanatik!

Revista FANATIK 754: Mega-interviu Darius Olaru! „Mister” Dinu, salvat de... Ceaușescu! Poeziile lui... Valeriu Argăseală! Fotbalistul fără... picioare! „Galactica” lui Bellingham!
25.05.2024 | 10:18
Revista Fanatik 754 Megainterviu Darius Olaru Dinu salvat de Ceausescu Exclusivitati Fanatik
Revista Fanatik 754! Mega-interviu Darius Olaru! Dinu, salvat de... Ceaușescu! Exclusivități Fanatik!
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 754, pe mai-iunie! Exclusiv: „Șeriful stelar” Darius Olaru reface, etapă de etapă drumul spre titlu al lui FCSB. Cum l-a salvat Valentin Ceaușescu pe „Mister” Cornel Dinu de prigoana generalului Constantin Nuță, cine a fost Bobby Martin, fotbalistul fără… picioare, cine este „galactica” lui Jude Bellingham și alte subiecte incitante vă așteaptă în revista FANATIK 754, pe mai-iunie.

A apărut revista FANATIK 754, pe mai-iunie! „Șeriful stelar” Darius Olaru reface drumul către titlu. „Mister” Cornel Dinu, salvat de… Ceaușescu! Exclusivități FANATIK!

Revista FANATIK 754, pe mai-iunie, este un dar oferit cititorilor la finalul sezonului fotbalistic 2023-2024. Cu FCSB campioană detașată, după 9 ani de „abonament” la locul 2, cu o câștigătoare-surpriză a Cupei României, Corvinul Hunedoara din Liga 2, cu Dinamo la barajul de menținere / promovare în SuperLiga, cu FCU Craiova a lui Adrian Mititelu retrogradată.

ADVERTISEMENT

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în revista FANATIK 754, pe mai-iunie? Greu de spicuit… Pe scurt, iată în continuare doar câteva subiecte din revista FANATIK 754, pe mai-iunie, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Interviu PREMIUM FANATIK cu „șeriful stelar” Darius Olaru! Etapă de etapă, drumul lui FCSB spre titlul de campioană, după 9 ani de „abonament” la „vice”. Povestea din vestiar a „căpitanului” care a fost una dintre „cheile” succesului obținut de echipa lui Gigi Becali, condusă de managerul MM Stoica și antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Exclusiv în revista FANATIK 754, pe mai-iunie!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 754 mai-iunie cu Serifii stelari
NU rata revista FANATIK 754, pe mai-iunie, că nici nu știi ce pierzi dacă n-o citești din copertă-n copertă!

Fața neștiută a lui Florinel Coman. Atacantul „de bază” al lui FCSB a fost caracterizat, în exclusivitate pentru FANATIK, de oamenii care l-au descoperit, l-au format și l-au dăruit fotbalului. Cum era Florinel la 10 ani, când a venit să-și clădească destinul fotbalistic la Luceafărul Brăila și cum a evoluat spre viitor, Viitorul lui Gică Hagi și, apoi, la FCSB, aflați de la primul său antrenor, Nicușor Baldovin și primul său președinte, Laurențiu Calu. Amintiri exclusive în revista FANATIK 754, pe mai-iunie!

„Veritabilul OM, gentlemanul Valentin Ceaușescu”, și-a intitulat „Mister” Cornel Dinu editorialul din revista FANATIK 754, pe mai-iunie. Amintirile sale despre felul în care l-a cunoscut – „Arăta ca un Beatles” –  și cum l-a salvat, de mai multe ori, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu de prigoana generalului Constantin Nuță, le poți savura exclusiv în revista FANATIK 754, pe mai-iunie!

ADVERTISEMENT

De ce trebuie să mergi să vezi filmul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, dedicat calificării reprezentativei antrenate de Edi Iordănescu, află dintr-un amplu reportaj de la premiera peliculei, cu personaje importante din politică și sport, „îmbrăcat” cu poze și declarații spectaculoase, numai din revista FANATIK 754, pe mai-iunie!

  • Cine este Joan Chelimo Melly, atleta din Kenya cu suflet de româncă și care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Interviu savuros cu jurnalistul „vintage” Alin Buzărin, „baza de date” cu memorie infinită.
  • Incredibil, dar adevărat: cine a fost Bobby Martin, fotbalistul… fără picioare!
  • Cum au reușit șeicii din Arabia Saudită să creeze noul El Dorado din fotbalul mondial.
  • Pictorial incendiar cu „galactica” lui Jude Bellingham, superba blondă după care întorc capul și… femeile!
ADVERTISEMENT

Toate aceste subiecte nu le găsești decât în revista FANATIK 754, pe mai-iunie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă de nota 10!

ATENȚIE! Toate articolele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre „temele” de meditație și… distracție pe care ți le oferă noul număr 754, pe mai-iunie, al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici (despre poeziile lui… Valeriu Argăseală!), „Mister” Cornel Dinu, Cristi Coste, Silviu Ghering și Remus Răureanu.

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 754, pe mai-iunie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”