Revista FANATIK

Revista FANATIK a aflat ce l-a rugat „Bizonul” pe Gigi legat de transferul său

Autor: Silviu Ghering | 30.09.2018 | 14:52
Revista FANATIK a aflat ce l-a rugat „Bizonul” pe Gigi legat de transferul său

Revista FANATIK vă așteaptă s-o citiți! 48 de pagini cu exclusivități vă… „obligă” să le citiți! 48 de pagini de interviuri emoționante, cu lacrima în colțul ochilor, de incredibile dezvăluiri, de reportaje inedite, de umor și integrame! 48 de pagini la numai 5 lei! Numărul din septembrie al revistei FANATIK este la toate chioșcurile de difuzare a presei!

Harlem Eddy Gnohere a venit în România în România în urmă cu 3 ani, în 2015, la Petrolul. Avea 100 de kilograme la 1,83 m. Antrenorul Tibor Selymes l-a vrut, patronul Dan Capră nu. Și l-a dat afară. Atunci a apărut în viața lui Mircea Rednic. L-a luat la Dinamo și l-a adus la nivelul de a fi dorit de FCSB. Care l-a transferat în 2017. A jucat din ce în ce mai bine. A dat, în medie, 1 gol la două meciuri. Gigi Becali vrea să-l dea cu 7 milioane de euro. La pachet cu Florin Coman. În fotbalul arab.

Revista FANATIK a aflat ce l-a rugat Bizonul pe Gigi legat de transferul său

Numai că „Bizonul” a venit cu o rugăminte ciudată la patron. Nu vrea în ruptul capului, Doamne-ferește al piciorului!, să… Să ce, să unde, să cu cine, de fapt să NU cu cine, puteți afla numai dacă citiți numărul din septembrie al revistei FANATIK! Vă mai spunem doar atât: „Bizonul” nu vrea asta sub nicio formă” „Mai bine la FCSB 2, în Liga a treia!”, spune el. Și chiar nu glumește! E pornit rău! Și furios ca un… bizon!

Aflați din revista FANATIK ce l-a rugat „Bizonul” pe Gigi Becali în legătură cu un eventual viitor transfer. Cu cine nu vrea să se mai întâlnească

Aflați din revista FANATIK ce l-a rugat „Bizonul” pe Gigi Becali în legătură cu un eventual viitor transfer

Revista FANATIK vă oferă un mega-interviu cu un tată care nu uită și nu iartă: Petre Cozma

Doar în revista FANATIK din septembrie mai puteți citi un mega-interviu cutremurător cu un tată distrus și furios că ucigașii fiului său sunt eliberați la nici 10 ani de la teribilul asasinat de la Veszprem, Ungaria. Ce vrea să facă Petre Cozma, care doarme în fiecare noapte și plânge în fiecare zi în camera lui Marian, aflați din revista FANATIK pe septembrie!

Noua revistă FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor... Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian în urmă cu 9 ani și 7 luni, în Ungaria, la Veszprem...
Noua revistă FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor… Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian…

Revista FANATIK trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Facebook-ul!

Doar din revista FANATIK pe septembrie mai puteți afla modul legal prin care vrea Facebook să… „omoare” posturile TV de sport! Și a demarat deja acțiunea! Unde, când și cum, citiți în numărul recent apărut al revistei FANATIK!

Revista FANATIK dezvăluie planul „gândit” de facebook pentru a „omorâ” posturile TV de sport din toată lumea
Revista FANATIK dezvăluie planul „gândit” de facebook pentru a… „omorâ” posturile TV de sport

CFR în pericol, Florinel Coman în… „opoziție”! Doar revista FANATIK vă spune de ce!

Alte subiecte tari pe care le găsiți numai în numărul din septembrie al revistei FANATIK sunt planul diabolic care se „coace” în ceea ce o privește pe campioana CFR anul viitor, an centenar pentru marea rivală concitadină Universitatea Cluj sau ce au dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK rudele și fostul antrenor de la Brăila al „fecesebistului” Florinel Coman, mare fan al… marii rivale Dinamo!

Revista FANATIK a fost acasă la „dinamovistul” Florinel Coman. De când iubește „câinii” atacantul lui FCSB pe care Gigi Becali visează să ia 100 de milioane
Revista FANATIK a fost acasă la „dinamovistul” Florinel Coman și a aflat când iubește „câinii” atacantul lui FCSB

Tineret, mândria țării! Ce „jumătăți” frumoase au tricolorii U21 vedeți numai în revista FANATIK din septembrie!

Sunt tineri, sunt talentați, sunt chiar și… cuminți! Și mai sunt ceva: sunt aproape calificați la un „european” după 20 de ani de ratări la nivelul lor de vîrstă. Adică U21. Și ce iubite sexi au alături de ei! Denis și Alexandra, Adrian și Bianca, Florinel și Ioana, Dragoș și Flavia, Ionuț și Adina, Ianis și… și cine aflați numai din numărul din septembrie al revistei FANATIK! Fotografii frumoase cu fete frumoase!

Revista FANATIK i-a „spionat” pe tricolorii U21. Ce iubite frumoase au Dennis Man & comp! Doar calificarea la CE le mai lipsește!
Revista FANATIK i-a „spionat” pe tricolorii U21. Ce iubite frumoase au Dennis Man & comp!

„Cred că la iarnă o să plece Gnohere și Florin Tănase. O să-i vând, ori pe unul, ori pe amândoi. Pe «Bizon» iau 7 milioane. Poate la fel și pe Tănase. Eu am cerut 15 pe amândoi. E ofertă de prin Arabia. Nu mai țin minte de la ce echipă” – Gigi Becali

36 de goluri și 3 pase de gol a dat Harlem Eddy Gnohere în 72 de meciuri jucate pentru FCSB

250.000 de euro a dat Gigi Becali lui Ionuț Negoiță pe Harlem Eddy Gnohere în ianuarie 2017

2.500.000 este acum cota lui Harlem Eddy Gnohere pe transfermarkt.com

7.000.000 de euro vrea Gigi Becali pe Harlem Eddy Gnohere

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!