Revista FANATIK

Revista FANATIK a fost acasă la „dinamovistul” Florinel Coman. De când iubește „câinii” atacantul lui FCSB

25.09.2018 | 23:12
Revista FANATIK a fost la Brăila, acasă la „dinamovistul” Florinel Coman

A apărut numărul din septembrie al revistei FANATIK! 48 de pagini cu exclusivități la numai 5 lei! Reportaje inedite la „locul faptei” în toate colțurile țării, dezvăluiri de senzație, interviuri răscolitoare, cu lacrimi și mărturisiri șocante, dar și umor, paparațeală sau distracție cu integrame.

Este binecunoscut obiceiul multor fotbaliști de a-și declara iubirea „de mic copil” pentru o echipă exact atunci când se transferă la acea echipă. Câte transferuri, atâtea „iubiri”. Câte echipe „bifate”, atâtea steaguri pupate. „Mbappe de Berceni” e tânăr, doar 20 de ani a împlinit pe 10 aprilie, are numai două echipe trecute pe carnetul de jucător, Viitorul și FCSB. Niciuna nefiind prima sa dragoste în materie de meserie. Adică de fotbal.

Reportaj de la Brăila, de acasă de la „dinamovistul” Florinel Coman în revista FANATIK din septembrie

„Mbappe din Berceni” joacă meci de meci pentru FCSB, dă goluri pentru FCSB, patronul îl vede ca pe o mare speranță a FCSB-ului, dar el nu uită că a iubit „câinii” din „Ștefan cel Mare”. Pentru a pătrunde în universul capriciosului atacant, reporterii FANATIK au mers la Brăila, locul în care a făcut primii pași în fotbal, la juniorii echipei Luceafărul din urbea dunăreană.

„Era dinamovist, ca toți de aici”

Reporterii FANATIK l-au găsit pe antrenorul care l-a învățat pe Florinel Coman să încalțe ghetele de fotbal și au consemnat părerea acestuia despre fostul său elev. „Era dinamovist, ca toţi cei de aici”, susține și șeful Centrului „Luceafărul Brăila”, cu nume predestinat… hipismului! Îl găsiți în revista FANATIK din septembrie.

Revista FANATIK a fost acasă la „dinamovistul” Florinel Coman. De când iubește „câinii” atacantul lui FCSB pe care Gigi Becali visează să ia 100 de milioane
Revista FANATIK a fost acasă la „dinamovistul” Florinel Coman și a aflat când iubește „câinii” atacantul lui FCSB

Aventura reporterilor revistei FANATIK  cu bunica paranormală „uite-o, nu e”!

Tatăl său le-a dezvăluit reporterilor FANATIK ce i-a spus Florinel lui Gigi Becali despre iubirea sa pentru Dinamo când acesta l-a transferat la FCSB de la Viitorul lui Gică Hagi. Și bunicul atacantului „roș-albastru” le-a povestit despre nepotul său și i-a trimis la bunică să le spună care era mâncarea preferată a lui Florinel în copilărie. Toate acestea, ca și aventura trăită de reporterii FANATIK cu bunica paranormală „uite-o, nu e” a fotbalistului, le puteți citi numai în numărul din septembrie al revistei FANATIK.

Scenariu fatal pentru CFR Cluj și interviu cutremurător cu Petre Cozma

În care mai puteți afla scenariul horror care i se pregătește campioanei CFR Cluj în anul centenarului marii rivale concitadine Universitatea Cluj, ce gânduri îl mistuie pe Petre Cozma la 9 luni și 7 luni de la moartea fiului său Marian, ucis într-un bar blestemat din Veszprem, orașul maghiar unde, culmea, handbalistul român era adulat, ce număr 10 și-a găsit Gigi Becali sau ce la rugat Harlem Eddy Gnohere pe patron dacă mai primește vreo ofertă de la antrenorul care l-a adus în România, Mircea Rednic.

Noua revistă FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor... Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian în urmă cu 9 ani și 7 luni, în Ungaria, la Veszprem...
Revista FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor… Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian…

Nu uitați: a apărut numărul din septembrie al revistei FANATIK! 48 de pagini cu exclusivități la numai 5 lei! Nu le ratați că nici nu știți ce pierdeți!

„Nu mi-am pierdut niciodată încrederea în Florinel Coman. Am strategia mea, le mai dau câte o palmă la TV, se mai uită familia, să mai tragă un semnal de alarmă, să muncească mai mult” – Gigi Becali

1.300.000 de euro este cota lui Florinel Coman pe transfermarkt. com

2.500.000 de euro a dat Gigi Becali pe Florinel Coman lui Gică Hagi

10 goluri a marcat Florinel Coman pentru FCSB în meciurile oficiale de când a fost transferat, în august 2017

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri