Sport

Atenție, număr nou al revistei glossy Fanatik! Interviu rebel și poze… la fel cu „re-bella” Andreea Prisăcariu! Secrete, pasiuni, bani și… tatuaje! Exclusiv!

Noul număr de Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România, vă oferă un interviu în exclusivitate cu „re-bella” Andreea Prisăcariu! Despre viață, sport, secrete, emoții, pasiuni, bani și... tatuaje!
13.03.2022 | 18:00
Atentie numar nou al revistei glossy Fanatik Interviu rebel si poze la fel cu rebella Andreea Prisacariu Secrete pasiuni bani si tatuaje Exclusiv
Noul număr din Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România, vă oferă un interviu în exclusivitate cu „re-bella” Andrea Prisăcariu! Despre viață, sport, secrete, emoții, pasiuni, bani și... tatuaje!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

A apărut un nou număr FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România! Interviu rebel și poze… la fel cu „re-bella” Andreea Prisăcariu! Sport, secrete, pasiuni, bani și… tatuaje! Exclusiv!

Nu rata un interviu FANATIK cu rebela tenisului românesc, Andreea Prisăcariu, 22 de ani, prezență exotică, nonconformistă, tatuată din cap până-n picioare! Fotografii nonconformiste într-un interviu nonconformist! Exclusiv în revista glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

„Sunt diferită? DA! Sunt liberă în exprimare? DA! Sunt tatuată? DA! Îmi place să pozez? ABSOLUT!” – Andreea Prisăcariu

Frumoasa jucătoare de tenis născută la Iași și-a dezvăluit în revista FANATIK temerile, momentele grele din viață, pasiunile, nebuniile. A făcut „tabloul” bărbatului ideal pentru ea, a spus cu sinceritate și… curaj ce crede despre Simona Halep și Novak Djokovic, dar și despre… puiul la ceaun, cu mămăligă și mujdei!

Andrea Prisacariu in revista Fanatik din martie

Revista PREMIUM FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista PREMIUM FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te mai poți delecta în acest număr al revistei PREMIUM FANATIK în afară de super-interviul cu incitanta Andreea Prisăcariu? Greu de spicuit…

Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

  • Reportaj FANATIK cu „Titanul” Gheorghe Tadici la 70 de ani. FANATIK a fost la Zalău și reputatul antrenor de handbal a dezvăluit în premieră povești cu care să crești! Descoperă în exclusivitate din revista glossy FANATIK omul din spatele imaginii de „dur” pe care și-a creat-o Gheorghe Tadici în 48 de ani de carieră tumultuoasă! De la satisfacții la regrete, de la mâncarea preferată la băutura preferată, de la cartea preferată la… materia preferată din școală!
ADVERTISEMENT

Gheorghe Tadici ăn revista Fanatik din martie

  • Mega-interviu în exclusivitate cu „starostele” presei de sport din România, Ovidiu Ioanițoaia, la 55 de ani de la primul articol publicat și 77 de viață. Comparațiile dintre CFR Cluj și FCSB, dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan, dintre pensie și contractul pe care îl mai are cu „Gazeta sporturilor”, legătura dintre Vasile Dâncu, Răzvan Burleanu și Dan Petrescu, cum vede posibilă salvarea lui Dinamo, consecințele pe care le poate avea supra României invazia Rusiei în Ucraina sunt doar câteva dintre punctele „bifate” în super-interviul exclusiv din revista glossy FANATIK!

Ovidiu Ioanitoaia in revista Fanatik din martie

  • Medaliați versus răsfățați. Cu 0 (zero!) performanțe, fotbaliștii din Liga 1 au salarii infinit mai mari decât ceilalți sportivi, de la alte discipline, din România. Inclusiv medaliații olimpici! Citește o analiză argumentată cu cifre seci numai în revista glossy FANATIK!
  • Roman Abramovici nu o duce prea bine după invazia „prietenului” său Putin în Ucraina. A fost blocat financiar în Anglia și este nevoit să vândă pe Chelsea, dar nu i s-a confiscat, încă, impresionanta colecție de iahturi. Privește-o și află amănunte despre „flota” sa din revista glossy FANATIK!

Iahturile lui Roman Abramovici in Revista Fanatik din martie

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste și Andrei Dicu, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr al revistei FANATIK!

Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, analize minuțioase, editoriale care „ard”, poze rare, umor involuntar (sau nu…) în declarații de tot râsul, pasiunile vedetelor din sport dincolo de teren, „minuni” auto, nimic nu lipsește din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe martie al revistei PREMIUM FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux, la numai 10 lei!

  • 5 cuvinte ține minte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!
  • ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!
ADVERTISEMENT