Life

Revista Taifasuri 862! Editorial Fuego! Interviu spumos cu Gheorghe Gheorghiu despre nunta sa din America! Vedete, rețete, concurs nou, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 862: editorial Fuego, interviu spumos cu Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri inedite despre nunta sa din America! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs nou!
16.12.2021 | 11:19
Revista Taifasuri 862 Editorial Fuego Interviu spumos cu Gheorghe Gheorghiu despre nunta sa din America Vedete retete concurs nou surprize
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante

A apărut revista Taifasuri 862! Nu ratați editorialul lui Fuego! Sau interviul spumos cu Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri inedite despre nunta sa din America! Secrete de vedete, rețete inedite, a început un nou concurs! Surprize, surprize, surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 862, despre „Crăciunul din copilărie”. Una dintre imaginile idilice și speciale, care ne însoțește toată viața.

ADVERTISEMENT
  • „Toată lumea e înnebunită perioada asta. Cadouri, sentimente pline de contrast, pregătiri diverse și multă agitație, de parcă toate ar începe sau s-ar sfârși în cele câteva zile”
  • „Nu știu dacă-i bine sau nu, dar știu sigur că asta ajută la un spirit mai bun, la o stare psihică mai puternică și la fericirea aceea simplă, de care am uitat să ne bucurăm așa cum ar fi cazul”
  • „În perioada asta, mie îmi zboară gândul la copilărie. Mai ales când văd că puștanii din zilele noastre nu mai au nicio aplecare asupra Crăciunului, nu mai au zăpezile de odinioară, nu mai merg la colindat sau afară ca să se întâlnească și să pună la punct diverse jocuri”
  • „Nu regret acei ani și nu trăiesc deloc în trecut, dar Crăciunul copilăriei mele rămâne una dintre imaginile idilice și speciale, care mă însoțește și azi”

FUEGO iubește Crăciunul cu toată forța artistului complex care este. Ce făcea de Crăciun în copilărie, ce tradiții sunt pe cale de dispariție, ce ar trebui să facem ca să păstrăm nealterat spiritul Crăciunului, aflați numai citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 862 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 16 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite mai puteți citi în revista TAIFASURI 862

  • Un interviu în exclusivitate, savuros spre spumos și retur, cu Gheorghe Gheorghiu, care, rămas fidel crezului său de căpătâi că „unde dragoste nu e, nimic nu e!”, a făcut o nuntă românească în SUA, cu doar vreo 550 de invitați… Cine este aleasa inimii sale mereu tinere, ce surprize i-a făcut, dar și ce surprize a avut și el, cum a „plătit” când i-a fost furată mireasa, aflați chiar de la el în interviul savuros spre spumos și retur din revista TAIFASURI 862!
coperta revistei Taifasuri 862
La 67 de ani, Gheorghe Gheorghiu rămâne fidel crezului său: unde dragoste nu e, nimic nu e! Interviu savuros în revista TAIFASURI 862!
  • Jane Seymour, celebra „Doctor Quinn”, își dezvăluie secretele tinereții fără bătrânețe pe care o trăiește la 71 de ani. „Folosesc un truc care, în cazul meu, funcționează dintotdeauna…”. Care este acesta, plus altele prin care își menține silueta de la… 17 ani, aflați din revista TAIFASURI 862!
  • Sfaturi pentru doamne pentru „îndulcirea” unei tranziții de succes la… părul argintiu! Specialiști, dar și vedete de la Hollywood, vă oferă în revista TAIFASURI 862 soluții pentru trecerea cât mai naturală la o altă etapă a aspectului dumneavoastră… capilar!
  • Magia Crăciunului ne-a cuprins pe toți, este inevitabilă și foarte bine-venită într-un an greu pentru întreaga omenire din cauza războiului istovitor cu pandemia de COVID-19. Cum să vă împodobiți și bradul, dar și casa cu globuri și decoruri hibernale din… plante stabilizate, conifere, licheni și kokedama, aflați numai din revista TAIFASURI 862!
  • Lecții de comportament de la… pinguini! Se iubesc cu fidelitate absolută, se protejează, sunt părinți devotați până la sacrificiul suprem, au comportamente… sociale care ar trebui să ne fie exemple. Aflați-le dintr-un articol emoționant din revista TAIFASURI 862!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pentru delicii europene de Crăciun, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 862!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 862 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

  • ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! De vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 862!

IMPORTANT! Aflați din revista TAIFASURI 862 când și unde va avea loc tragerea la sorți a câștigătorilor concursului „La TAIFASURI despre… MAȘINI și BANI”! 

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT