Revista FANATIK

Revista FANATIK îți face un cadou special în ultimul său număr: Calendarul Sportiv al anului 2019! 72 de pagini la numai 6 lei!

12.03.2019 | 14:24
Revista FANATIK iti face un cadou special in ultimul sau numar Calendarul Sportiv al anului 2019 72 de pagini la numai 6 lei

Ai citit ultimul număr al revistei FANATIK? Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu exclusivități… pe alese! Plus un cadou de primăvară: Calendarul Sportiv al anului 2019! Nu mai puțin de 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul acesta! „Asortate” cu o mulțime de cifre semnificative din palmaresul sportivilor și echipelor implicate. ATENȚIE: Calendarul Sportiv 2019 este GRATUIT! Revista FANATIK îți oferă, astfel, un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 6 lei!

Revista FANATIK îți face un cadou special în ultimul său număr: Calendarul Sportiv al anului 2019! 72 de pagini la numai 6 lei!

Peste 500 de evenimente sportive care se vor desfășura în 2019 găsești în Calendarul Sportiv pe care ți-l face cadou revista FANATIK! Nu uita să ceri la chioșcurile de difuzare a presei Calendarul Sportiv 2019 odată cu revista! Ai 72 de pagini, revista plus Calendarul sportiv 2019 la numai 6 lei! Orice iubitor de sport trebuie să fie informat despre ce va aduce anul 2019 în toate ramurile sportive. Calendarul Sportiv al revistei FANATIK va fi ghidul tău în mulțimea de evenimente sportive din 2019.

Știi când debutează naționala României în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020, unde, cu cine? Nu mai este mult timp până atunci… Dar „granzii” Europei când au examenele eliminatorii pentru marea finală a Ligii Campionilor care se va juca la… Chiar, știi unde și când se va da coroana de regină a Europei celei mai bune echipe de club de pe Bătrânul Continent? Dar când dau speranțele noastre U21 piept, cap și picior cu celelalte naționale calificate la turneul final european din… Știi de unde? Sau când are ocazia Simona Halep să ne mai încânte (sau să ne… descânte!) în turneele de Grand Slam?

Nu uita să ceri la chioșc Calendarul sportiv al anului 2019 dacă nu ți-a fost dat odată cu revista FANATIK! Este gratuit, revistă plus supliment la numai 6 lei! Peste 500 de evenimente sportive vei găsi în suplimentul gratuit al revistei FANATIK!
Nu uita să ceri la chioșc Calendarul sportiv al anului 2019 dacă nu ți-a fost dat odată cu revista FANATIK! Este gratuit, revistă plus supliment la numai 6 lei!

Nu uita să ceri Calendarul Sporiv 2019 odată cu revista FANATIK!

Sunt numai câteva dintre marile evenimente pe care le așteaptă toți iubitorii sportului în 2019. Pe toate, plus alte câteva… sute, le găsești în Calendarul Sportiv 2019, cadoul pe care ți-l oferă ultimul numărul al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Acum, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK!

Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi în casa în care a crescut, 60 de kilometri de București… Cine-i „Messi de România”? Nu mai știi cine-i „Messi de România”?! Află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Tensiune mare la LPF! Gino Iorgulescu a răbufnit: „Băi, o să omorâți fotbalul românesc!”. Cine sunt „ucigașii” la care a „sărit” președintele Ligii? Află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Cui face serenade cel mai bine plătit fotbalist din Liga I în loc să „toace” gazonul și la ce salariu fabulos pentru România va ajunge în vară, citește în ultimul număr al revistei FANATIK! Așa, ca un amănunt, pe minut jucat este plătit dublu în comparație cu… Ronaldo!

Mamă, mamă, ce ură, ce „hatereală” este în sportul românesc! Nume mari, campioni consacrați, s-ar mânca de vii unii pe alții! Cine pe cine urăște mai mult, află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Vrei să știi ce sport face în această perioadă rece frumoasa Inna? Pe ce s-a… urcat ea, la propriu? Cum arată la 32 de ani – …„ne-ncotoșmănată”, mă-nțelegi?! -, cea mai cunoscută cântăreață din România? Vezi, că ai ce vedea, în ultimul număr al revistei FANATIK!

Știi câte mașini are Simona Halep? Știi măcar dacă are carnet de șofat? Ce mărci ține în garaj? Câte le-a primit cadou și câte le-a plătit? Cui a făcut un cadou scump pe 4 roți? Află toate astea din ultimul număr al revistei FANATIK!

ATENȚIE! Sunt doar câteva dintre subiectele ultimului număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Și nu uita să ceri Calendarul Sportiv 2019 dacă nu îți este dat odată cu revista FANATIK. Ai un pachet special de primăvară: 72 de pagini (48 revista FANATIK + 24 Calendarul Sportiv 2019), toate la numai 6 lei!