Sport

Revista Fanatik, număr nou! De ce l-au trădat body-guarzii pe Ceaușescu, analiză Cornel Dinu CFR Cluj vs FCSB, interviu exclusiv Edi Iordănescu

Numărul 722 al revistei Fanatik îți dezvăluie de ce l-au trădat body-guarzii pe Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989.
29.05.2021 | 10:00
Revista Fanatik numar nou De ce lau tradat bodyguarzii pe Ceausescu analiza Cornel Dinu CFR Cluj vs FCSB interviu exclusiv Edi Iordanescu
Revista Fanatik, număr nou! De ce l-au trădat body-guarzii pe Ceaușescu, analiză Cornel Dinu CFR Cluj vs FCSB, interviu Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

Da, a părut revista FANATIK! Numărul 722, pe luna mai. Ai ce citi,  nu te… feri! Nu te feri de noutățile din revista FANATIK 722! Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, dezvăluiri spectaculoase, povești de viață dramatice și informații pentru pariori.

Asta înseamnă revista FANATIK! Adevăr, emoție, sinceritate! Acum poți ieși din casă fără mască… Apropo de mască, te-ai vaccinat? Dacă nu, vezi unde se desfășoară „maratoanele” vaccinării anti COVID și nu mai sta pe gânduri! Protejează-te și protejează-i și pe cei din jur!

ADVERTISEMENT

Deocamdată, cu mască, fără mască, ieși din casă și ia revista FANATIK 722 de la orice chioșc de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Nici nu știi ce pierzi dacă o ratezi!

Revista Fanatik, număr nou! De ce l-au trădat body-guarzii pe Ceaușescu, analiză Cornel Dinu CFR Cluj vs FCSB, interviu exclusiv Edi Iordănescu

Shihan Florentin Marinescu este unul dintre artizanii uriașei performanțe a Stelei din 1986, câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Cine l-a adus atunci atunci la Steaua, ce i-a învățat pe jucători să facă de nu s-au accidentat 3 ani jumătate (!), cine au fost fotbaliștii cei mai receptivi la sfaturile sale poți afla numai din revista FANATIK 722!

ADVERTISEMENT

Cum numai din revista FANATIK 722 poți afla cum și de ce l-a trădat paza de corp, body-guarzii, toți ofițeri ai Ministerului de Interne, pe comandantul suprem Nicolae Ceaușescu. Florentin Marinescu a făcut parte din „sistem”, a avut o poziție importantă în „servicii”, la „Interne” și a explicat tot ce s-a întâmplat în decembrie 1989 numai în revista FANATIK 722.

Ce mai poți citi în revista FANATIK 722

  • Analiza „ascuțită”, marca inconfundabilă a lui Cornel Dinu, a confruntării dintre „reușita” CFR Cluj și „perdanta de serviciu” FCSB. „Mister” face o comparație caustică între „coloana vertebrală fără hernii a «frânarilor» vs coloana vertebrală cu cifoze, scolioze și tasări de vertebre a «fecesebecaliuței»”. Numai în revista FANATIK 722!
  • Mega-interviu exclusiv cu campionul Edi Iordănescu. Deja fostul antrenor al lui CFR Cluj dezvăluie numai în revista FANATIK 722 momentele cruciale ale sezonului abia încheiat, dar și ale relației cu patronul Neluțu Varga și lasă – poate, surprinzător! – o ușă deschisă spre FCSB, relația familiei Iordănescu cu „iubitele” culori roș-albastre fiind parte din istoria fotbalului românesc.
  • Super-reportaj în exclusivitate cu Joan, Stella şi Delvine, fetele de aur ale… României! Trei atlete din Kenya care au primit cetăţenia română şi se pregătesc să aducă medalii olimpice sub „tricolor”. Două sunt deja campioane naționale! Ale României! Fă cunoștință cu ele numai din revista FANATIK 722!
  • Alice „The Wonderland” Ardelean și-a înnebunit fanii! Cu posteriorul bombat!! Luptătoarea MMA și-a schimbat viața vânzând fotografii și clipuri sexy pe internet. FANATIK a aflat dintr-un interviu incendiar cum a ajuns să înfierbânte imaginațiile pe „OnlyFans”. Dezvăluiri „picante” și… poze așișderea, numai în revista FANATIK 722!
  • O pleiadă strălucitoare de vedete internaționale sunt la final de contract cu marile echipe la care joacă. În frunte cu Lionel Messi… Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, David Alaba „țin” și ei aprope… În revista FANATIK 722 găsești „fișele” unei echipe de vis, dar și ale celor mai importanți antrenori români care ar putea antrena așa o nebunie de „11”, fiind și ei liberi de contract… Dacă nu-i ofertează Gigi Becali între timp… 🙂
ADVERTISEMENT

Și, ATENȚIE, sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi paginile revistei FANATIK 722! Numai în revista FANATIK 722!

Așa că fii pe fază, ieși din casă, nu rata revista FANATIK 722, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT
  • 32 de pagini are revista FANATIK și costă numai 5 lei