Sport

Revista Fanatik, număr nou! Exclusiv: interviu premium cu Nicușor Bancu. Cristina Neagu, Messi din handbal. Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali. Supliment gratuit: Calendarul sportiv 2023!

Exclusiv în revista FANATIK: interviu cu Nicușor Bancu. Cristina Neagu, Messi din handbal. Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali. Supliment gratuit: Calendarul sportiv 2023!
17.02.2023 | 21:41
Revista Fanatik numar nou Exclusiv interviu premium cu Nicusor Bancu Cristina Neagu Messi din handbal Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali Supliment gratuit Calendarul sportiv 2023
Revista Fanatik, număr nou! Exclusiv interviu premium cu Nicușor Bancu. Cristina Neagu, Messi din handbal. Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali. Supliment gratuit Calendarul sportiv 2023!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei glossy FANATIK te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! Interviu premium cu Nicușor Bancu. Recordurile Cristinei Neagu, Messi din handbal. Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali. Față în față cu „Moșu” Costi Mocanu. 84 de pagini cu exclusivități. Plus, atenție, 32 de pagini, supliment GRATUIT: Calendarul sportiv al anului 2023!

A apărut un nou număr al revistei FANATIK! Exclusiv: interviu premium cu Nicușor Bancu. Cristinei Neagu, Messi din handbal. Cheltuielile halucinante ale lui Gigi Becali. Supliment gratuit: Calendarul sportiv 2023!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Mega-interviu cu Nicușor Bancu, printre aparatele din sala în care trudește pentru recuperarea după accidentarea gravă din meciul Rapid – Universitatea Craiova 2-2, 12 noiembrie 2022. Programul silnic zilnic, povestea tijei din picior, când revine în joc, cum a ajuns fundaș stânga, scandalul Mangia, amintiri înlăcrimate ale transferului de la Slatina la Craiova, ce muncea la 18 ani pe… șantier! Dezvăluiri în exclusivitate în revista glossy FANATIK!
  • Cât cheltuie Gigi Becali lunar este… halucinant! N-o să-ți vină să crezi! HA-LU-CI-NANT! Și, atenție, nu pe FCSB! Nu pe fotbal! Pe ce dă bani latifundiarul din Pipera, cum și mai ales cât, de unde îi vin banii, cum „a fost mai deștept decât noi toți” (am încheiat citatul din…) află numai din revista premium FANATIK! Ca „amănunt”: cum face echipa meci de meci. Alt „amănunt”: l-a „desconspirat” un prieten!
  • Recordurile Cristinei Neagu, Messi din handbal, candidată la titlul de „Cea mai bună handbalistă din lume”. Din toate timpurile! Cum a fost drumul până la 1.000 de goluri, care a durat 14 sezoane. Cum a „fentat” gravele accidentări care au vrut să o trimită pe tușă. Ce antrenori i-au influențat cariera fabuloasă. Cu ce echipă de fotbal ține, la ale cărei meciuri… vine pe stadion! Ce mașină și ce… tenisman îi plac! Totul despre Cristina Neagu, în revista premium FANATIK!
ADVERTISEMENT
coperta revista Fanatik februarie
Recordurile Cristinei Neagu sunt fabuloase! Află-le din revista premium FANATIK!
  • Drumul greu spre CENTENARUL VIȘINIU. Revista premium FANATIK îți oferă un serial în 5 episoade de câte… 20 de ani despre evoluției Rapidului în cei aproape 100 de ani de existență. Acum, primul episod, dedicat perioadei 1923-1943. De la idee la finala europeană „ucisă” de război, de la un atelier de sculărie inaugurarea stadionului din Giulești.
  • Interviu în exclusivitate cu „Moșu” Costi Mocanu. „Moșu”… prima! Sau Prima! Amintiri de când scria primele programe de meci, pe genunchi, după înfruntările din curtea școlii. Ce „tehnorecator”, acum un cunoscut jurnalist, i-a fost primul șef în presă. Ce crede că ar fi cel mai bine pentru… Dinamo, echipa cu care a ținut când era (și) mai… tânăr! Un-doi-uri despre Costi Mocanu de acasă, de la mâncarea preferată la actorul preferat, de la mașina dorită la locul ideal de concediu. Totul numai în revista premium FANATIK!

Cadou fantastic cu revista FANATIK: Calendarul sportiv 2023! GRATUIT!

Revista glossy FANATIK îți face cadou Calendarul sportiv 2023. Gratuit ca orice cadou! 32 de pagini cu cele mai importante evenimente sportive ale anului. Peste 400 de competiții de importanță mondială, din fotbal, rugby, tenis, handbal, baschet, auo-moto, natație, canotaj, box, lupte și alte discipline sportive.

ADVERTISEMENT

Nu rata ghidul de competiții al oricărui iubitor de sport! Revista FANATIK și Ceresit te pregătește să fii „la zi” cu evenimentele sportive ala anului 2023. Calendarul sportiv 2023. GRATUIT!

Ca să știi când joacă echipa națională de fotbal în preliminariile Campionatului European din 2024, când și unde se dispută finalele cupelor europene, când încearcă să „spargă” norii fetele de la CSM București și Rapid, ca și băieții de la Dinamo în Liga Campionilor la handbal, când înoată David Popovici spre noi medalii de aur, când încearcă „stejarii” României să revină în elita mondială a rugby-ului și câte și mai câte mari competiții din toată lumea, din toate sporturile. Află-le cu FANATIK și Ceresit din suplimentul gratuit „Calendarul sportiv 2023!

ADVERTISEMENT
coperta supliment revista Fanatik februarie cu calendarul sportiv 2023
Nu rata cel mai complet ghid al competițiilor sportive din 2023! Supliment gratuit al revistei FANATIK

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Andrei Dicu, Răzvan Nicolae și Silviu Ghering. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT