Sport

Revista Fanatik, număr nou! Romică Mazilescu, suporterul-model al lui Dinamo. Anchetă la Pro Rapid. Simona Halep la „borna” 30

Numărul 725 al revistei Fanatik îți dezvăluie viața incredibilă a lui Romică Mazilescu, suporterul-model al lui Dinamo, o amplă anchetă la baza Pro Rapid și bucuriile vs grijile Simonei Halep la 30 de ani.
24.09.2021 | 12:30
Revista Fanatik numar nou Romica Mazilescu suporterulmodel al lui Dinamo Ancheta la Pro Rapid Simona Halep la borna 30
ADVERTISEMENT

 

Da, a părut revista FANATIK! Numărul 725! Ai ce citi,  nu te… feri! Nu te feri de noutățile din revista FANATIK 725! Reportaje cutremurătoare, interviuri cu sufletul „pe masă”, dezvăluiri spectaculoase, povești de viață dramatice și informații pentru pariori. Asta înseamnă revista FANATIK! Adevăr, emoție, sinceritate!

Acum poți, încă, să ieși din casă fără mască… Apropo de mască, te-ai vaccinat? Dacă nu, vezi unde se desfășoară „maratoanele” vaccinării anti COVID-19 și nu mai sta pe gânduri! Protejează-te și protejează-i și pe cei din jur!

ADVERTISEMENT

Deocamdată, cu mască, fără mască, ieși din casă și ia revista FANATIK 725 de la orice chioșc de difuzare a presei! Nici nu știi ce pierzi dacă o ratezi!

Revista Fanatik, număr nou! Romică Mazilescu, suporterul-model: „Am divorțat de patru ori pentru Dinamo!”. Amplă anchetă la baza PRO Rapid. Simona Halep la „borna” 30

„O viață pentru Dinamo”. Așa se poate rezuma pe scurt povestea lui Romică Mazilescu, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri dinamoviști. Îl găsiți în fiecare zi la stadionul din șoseaua „Ștefan cel Mare”. Cu tricouri, fulare, eșarfe, bilete, o vorbă de încurajare și… lacrimi pentru ce a ajuns echipa-fanion a sufletului său. Dinamo în insolvență… Coșmarul vieții sale…

ADVERTISEMENT

Muncește zi de zi pentru Dinamo fără niciun fel de remunerație. Mai clar, fără să fie plătit în niciun fel. Muncă voluntară, muncă „patriotică” pentru patria „câinilor”. Pentru că, spune el, îi curge în vene sânge alb-roșu. Este alături de Dinamo de nu mai puțin de 42 de ani.

Află povești incredibile, dar adevărate din acești 42 de ani dedicați de Romică Mazilescu lui Dinamo, află cum se făceau deplasările în țară înainte de 1989, află de ce i se spunea „Păunescu”… și multe, multe alte „culise” ale unei vieți de „câine până la moarte și dincolo de ea”. ÎN EXCLUSIVITATE în revista FANATIK 725!

ADVERTISEMENT

Ce mai poți citi în revista FANATIK 725

  • Cum a ajuns Pro Rapid pro gunoi… Mai precis, cum a transformat statul o bază sportivă într-un tomberon. Investigație FANATIK. Citește în revista FANATIK 725 o amplă anchetă despre starea actuală, jalnică, a bazei sportive Pro Rapid și cauzele care au dus la distrugerea ei, râvnită de prea multe minți bolnave de avere și putere. ÎN EXCLUSIVITATE în revista FANATIK 725!
  • 30 de ani și 30 de gânduri din viața Simonei Halep. Împlinită sufletește prin căsătoria cu bărbatul iubit, „Simo” are de lămurit problemele unei cariere prodigioase, dar ajunsă într-un moment dificil. Citește o amplă analiză a acestui moment și a opțiunilor de viitor ale marii noastre sportive în revista FANATIK 725.
  • Știi cine este cel mai în vârstă supraviețuitor din istoria Științei Craiova? Dacă nu, află din revista FANATIK 725! Are 86 de ani și este marcat de realitatea crudă că „Sunt singurul din generația mea care mai trăiește…”. Interviu emoționant cu istoria echipei-fanion a Craiovei! ÎN EXCLUSIVITATE în revista FANATIK 725!
  • Amplă analiză a transferurilor făcute de echipele de handbal feminine din Liga Florilor! Nu mai puțin de 7 echipe se luptă la titlu într-un sezon în care joacă în România cele mai multe campioane mondiale, europene şi olimpice din istorie! ÎN EXCLUSIVITATE în revista FANATIK 725!

Și, ATENȚIE, sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi paginile revistei FANATIK 725! NUMAI în revista FANATIK 725!

ADVERTISEMENT

Așa că fii pe fază, ieși din casă, nu rata revista FANATIK 725, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • 32 de pagini are revista FANATIK și costă numai 5 lei
ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”