Sport

Revista Fanatik: Tenis amputat: povestea tulburătoare a antrenorului din scaunul cu rotile! Secrete de vedete: Juan Bauza, Florin Andone, Ioana Cosma! Plus poster cu programul din SuperLiga! Gratuit!

Revista FANATIK îți oferă povestea tulburătoare a antrenorului de tenis fără picioare, secrete de vedete cu Juan Bauza, Florin Andone și Ioana Cosma.
24.08.2022 | 15:38
Revista Fanatik Tenis amputat povestea tulburatoare a antrenorului din scaunul cu rotile Secrete de vedete Juan Bauza Florin Andone Ioana Cosma Plus poster cu programul din SuperLiga Gratuit
Revista Fanatik pe august! Tenis amputat: povestea tulburătoare a antrenorului din scaunul cu rotile! Secrete de vedete: Juan Bauza, Florin Andone, Ioana Cosma! Plus poster cu programul din SuperLiga! Gratuit!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei! Și un poster cu programul etapelor din SuperLiga 2022-2023! Gratuit!

Revista FANATIK pe august! Tenis amputat: povestea tulburătoare a antrenorului din scaunul cu rotile! Secrete de vedete: Juan Bauza, Florin Andone, Ioana Cosma! Plus poster cu programul din SuperLiga! Gratuit!

Povestea tulburătoare a unui OM, cu majuscule, căruia un accident groaznic i-a „furat” picioarele la numai 3 ani și care nu a lăsat drama asta să-l doboare. Și acum este… antrenor de tenis! În scaunul cu rotile! Și nu oriunde, ci la ditamai clubul, Dinamo!

ADVERTISEMENT

În ce competiții internaționale joacă și acum, la 32 de ani, ce le spune micuților săi elevi despre situația sa, cât îl „costă”, la propriu și la figurat, să facă tenis de performanță, ce visa să se facă de mic copil, per total cum a reușit Ionuț Filișan această adevărată minune, aflați în detaliu din revista glossy FANATIK pe august!

coperta revista Fanatik pe august 2022

Ce mai poți citi, pasionatule de sport, în revista FANATIK din august

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista PREMIUM FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te mai poți delecta în acest număr din august al revistei PREMIUM FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr, pe august, al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

ADVERTISEMENT
  • Primul interviu, în exclusivitate, cu cel mai bun mijlocaș din SuperLiga, Juan Bauza! Cum a ajuns la echipa lui Adrian Mititelu, de ce îi place la Craiova, când, ce și… de ce și-a tatuat picioarele, cui îi datorează pasiune pentru fotbal și alte dezvăluiri în premieră afli numai din revista glossy FANATIK din august!
  • Drama lui Florin Andone! Ce tragedie din viața sa a „gonit” familia în Spania când el avea doar 12 ani… FANATIK a fost la el acasă, în satul Joldești din județul Botoșani și îți oferă toate detaliile motivului pentru care a părăsit țara atacantul ajuns acum la 29 de ani. Află-le în exclusivitate din revista glossy FANATIK pe august!
  • Secretele blondei deloc… „blondă” de la Pro, Ioana Cosma! Cum a reușit să reziste de 28 de ani într-o lume considerată de mulți, chiar și în zilele noastre, numai a bărbaților, cine a fost cel mai dificil interlocutor live, pe cine ar asculta ore întregi povestind despre fotbal, cu ce mare antrenor străin își dorește să facă un interviu, care sunt preferințele sale, de la fotbaliști la… cărți, filme, actori, muzică și locul ideal de vacanță, află din interviul în exclusivitate din revista glossy FANATIK din august!
  • Cine sunt noii „regi” ai banilor la FCSB, cine este „visul erotic” al fotbaliștilor de la Napoli (pictorial  de… vis și vise!), cum a câștigat lupta cu viața celebrul luptător Demetrious Johnson, alis „Mighty Mouse”, ce mit vrea să „distrugă” campionul european și mondial la canoe simplu Cătălin Chirilă, analiza amănunțită a celor mai tari campionate din Europa – sunt doar câteva din alte subiecte pe care le găsești doar în revista glossy FANATIK din august!

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din august al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale! Plus un poster gratuit, cu programul etapelor din SuperLiga 2022-2023!

ADVERTISEMENT
Program SuperLiga cu revista Fanatik
Numai cu revista FANATIK din august vei primi și programul meciurilor din SuperLiga 2022-2023. Gratuit!

Totul pigmentat cu editorialele „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu și Silviu Ghering, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din august al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe august al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux PLUS poster gratuit cu programul SuperLiga 2022-2023! Numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT