Sport

Revista Fanatik pe iulie! Mega-interviu cu David Popovici! Plus poster! Gratuit! Analiza favoritelor CFR Cluj, FCSB, U Craiova în Superligă! Secrete de vedete: Sorana Cîrstea, Florin Răducioiu, Vali Moraru!

Revista FANATIK din iulie îți oferă mega-interviu exclusiv cu David Popovici plus poster gratuit, analiza favoritelor CFR Cluj, FCSB, U Craiova în Superligă, dezvăluiri cu Sorana Cârstea, Florin Răducioiu și Vali Moraru!
11.07.2022 | 08:59
Revista Fanatik pe iulie Megainterviu cu David Popovici Plus poster Gratuit Analiza favoritelor CFR Cluj FCSB U Craiova in Superliga Secrete de vedete Sorana Cirstea Florin Raducioiu Vali Moraru
Revista Fanatik pe iulie! Interviu cu David Popovici! Plus poster! Gratuit! Analiza favoritelor CFR Cluj, FCSB, U Craiova în Superligă! Sorana Cîrstea, Florin Răducioiu, Vali Moraru
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei premium FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei! Și cu un poster David Popovici! Gratuit!

Subiecte exclusive în noul număr al revistei FANATIK: Mega-interviu cu David Popovici plus poster gratuit, analiza favoritelor CFR Cluj, FCSB, U Craiova în Superligă, secrete de vedete: Sorana Cîrstea, Florin Răducioiu, Vali Moraru!

David Popovici este numele care acaparează pe zi ce trece atenția, curiozitatea, admirația și recunoașterea lumii întregi. 3 medalii de aur și una de argint a câștigat la CE de înot pentru juniori de la Otopeni, după cele două titluri mondiale de la seniori, cucerite la Budapesta în iunie. Și a adus iarăși România pe fluxurile de știri de pe tot globul pământesc.

ADVERTISEMENT

Super-campionul de 17 ani ne-a oferit un mega-interviu în exclusivitate pe care îl poți citi numai în revista FANATIK pe iulie. Toată munca, toate privațiunile, toate bucuriile, toți oamenii care îl ajută în spatele… „bazinului cu medalii”, toate sunt prezentate chiar de David Popovici în noua revistă FANATIK din iulie.

„Culisele” formidabilului său succes mondial, dar și ce își dorește, ce își propune tânărul atât de matur la doar 17 ani, află, în exclusivitate, din numărul pe iulie al revistei glossy FANATIK, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ADVERTISEMENT

coperta revista Fanatik din iulie: David Popovici

Ce mai poți citi, pasionatule de sport, în revista FANATIK din iulie

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista premium FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

Cu ce te mai poți delecta în acest număr din iulie al revistei premium FANATIK în afară de super-interviul cu „racheta de aur” David Popovici? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

  • Analiza șanselor la titlu în Superliga de fotbal a echipelor care anunță… pretenții! CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi, sub „lupa” FANATIK, la startul ediției 105 de campionat. Prima fără Dinamo! Plusuri și minusuri, note și procente, echipele probabile, numai în revista FANATIK din iulie!
ADVERTISEMENT

pagini revista Fanatik pe iulie: analiza CFR Cluj, FCSB, U Craiova in Superliga

  • Un reportaj special cu Florin Răducioiu la… Crama de Piatră! „Marele blond” din atacul marelui Dinamo al marelui Mircea Lucescu și al marii naționale a „Generației de Aur” își deschide sufletul căci, așa cum spune un vechi proverb latin, „In vino veritas”. L-am scos din durerea zilnică de la Dinamo și numai din revista FANATIK pe iulie poți afla ce dezvăluiri ne-a făcut Florin Valeriu Răducioiu!

Revista Fanatik pe iulie: Florin Răducioiu

  • Sorana Cîrstea… Frumoasă, talentată, ambițioasă, deopotrivă admirată și dorită de bărbați, dar și femei din toată lumea. Istoria celor …și doi de ani „bifați” pe răbojul vieții, ascensiunea în lumea tenisului, care foarte lesne putea să fie și în lumea modei sau filmului la „fizicul” său, bogat ilustrată cu poze de „scenă”, o poți savura numai în revista FANATIK din iulie!

Revista Fanatik pe iulie: Sorana Cirstea

  • Valentin Silviu Moraru… Pe scurt Vali Moraru, gazda de seară a discuțiilor fotbalistice de la Digi Sport, povestește în revista FANATIK din iulie cine a fost cel mai incomod – și opusul! – invitat, își descrie „tovarășii” de emisiuni, dezvăluie cum se calmează când se enervează și ce îl enervează cel mai mult în fotbalul românesc, spune cu sinceritate ce- place cel mai mult să mănânce sau cum trebuie să fie… Cine? Află numai din revista FANATIK din iulie! În exclusivitate, direct de la Vali Moraru!

Revista Fanatik pe iulie: Vali Moraru

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale! Plus poster GRATUIT cu David Popovici!

Totul pigmentat cu editorialele „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste și Andrei Dicu, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din iulie al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe iulie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux plus poster cu David Popovici, la numai 10 lei!

  • Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!
  • Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!
  • ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!
ADVERTISEMENT