Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Revista Fanatik pe iunie 2024, totul despre EURO! Gratuit, afiș cu program complet, grupe, meciuri, televizări

Noul număr al revistei Fanatik, dedicat integral Euro 2024, este acum pe piață și împreună cu el veți primi GRATUIT afișul cu Programul complet al turneului final.
14.06.2024 | 09:15
Revista Fanatik pe iunie 2024 totul despre EURO Gratuit afis cu program complet grupe meciuri televizari
Căutați la punctele de difuzare a presei noul număr al revistei FANATIK. E dedicat integral Euro 2024 și vă oferă GRATUIT un afiș cu programul complet al meciurilor
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 755, pe iunie-iulie! Un număr de gală, dedicat în exclusivitate Campionatului European de Fotbal care se desfășoară în Germania. Analize, povești, interviuri exclusive, pictoriale, cote la pariuri, tot ce vreți să știți despre Euro 2024 găsiți doar în noul număr al revistei FANATIK, disponibil acum la punctele de difuzare a presei din întreaga țară. Și, foarte important, veți primi GRATUIT și afișul cu Programul complet al turneului final!

A apărut revista FANATIK 755, numărul pe iunie-iulie! Număr special dedicat integral Euro 2024!

Așteptarea a luat sfârșit… Noul număr al revistei FANATIK, pe iunie-iulie, este acum pe piață, iar surpriza pe care le-am pregătit-o microbiștilor este una imensă. Pentru că acest număr este unul special, dedicat în întregime Euro 2024, iar pe lângă toate informațiile pe care vi le oferim despre turneul final veți primi GRATUIT și un poster cu Programul complet al Campionatului European, grupele turneului final, meciurile și televizările.

ADVERTISEMENT

Așa că, nu mai stați pe gânduri! La toate punctele de difuzare a presei din țară vă așteaptă acum FANATIK 755, numărul pe iunie-iulie. 84 de pagini premium, plus un afiș GRATUIT cu Programul Euro 2024, totul la doar 15 lei! Chiar că merită…

program euro 2024
Numărul 755 al revistei FANATIK vă oferă GRATUIT și un poster cu programul complet al Euro 2024

Dar ce puteți citi în noul număr al revistei FANATIK? Iată doar câteva dintre subiectele interesante și incitante cu care vă puteți delecta în așteptarea Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Naționala României s-a calificat din nou la un turneu final de Campionat după o pauză de 8 ani. Acum a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia, iar FANATIK vă propune în noul număr al revistei, pe care îl puteți găsi la toate punctele de difuzare a presei, o analiză amplă, la sânge, a celor patru reprezentative.

analiza romania
Grupa României la Euro 2024, analizată pe toate părțile în FANATIK 755

Aflați care le sunt punctele forte, dar și cele slabe, descoperiți-le vedeta și antrenorul, dar aflați și ce cote la pariuri a primit fiecare dintre ele pentru parcursul de la acest European. În plus, FANATIK a pus lupa și pe principalele 5 favorite la câștigarea titlului european și vă dezvăluie ce șanse au acestea de a pune mâna pe marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Dar asta nu e totul… Pentru că, printre multiplele exclusivități pe care vi le propunem, nu putem să nu vorbim despre un interviu premium cu Adrian Mutu, unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut naționala Românie. Cum retrăiește după 16 ani „coșmarul” de la Euro 2008, când a ratat un penalty decisiv cu Italia, dar și ce obiectiv le impune „tricolorilr”, aflați doar în numărul 755 al revistei FANATIK, acum la punctele de difuzare a presei din întreaga țară.

Bineînțeles că nu lipsesc nici reprezentantele sexului frumos. Pentru că și ele dau sare și piper fotbalului. Așa că în acest nou număr al revistei FANATIK vă puteți delecta cu un pictorial care aduce în prim-plan cele mai fermecătoare partenere ale jucătorilor care participă la Euro 2024.

ADVERTISEMENT
pictorial
Cele mai frumoase partenere al fotbaliștilor care vor participa la Euro 2024 pot fi admirate în revista FANATIK 755

Și asta nu e totul… Amintirile lui Andrei Vochin de la turneele finale, sumele uriașe de bani pe care UEFA le aruncă în joc la Euro 2024 sau „ultimul” dans al lui Cristiano Ronaldo sunt doar câteva dintre subiectele cu care vă mai puteți delecta în FANATIK 755.

Iată doar „o mie de motive” ca să nu ratați o lectură fascinantă! Nici nu vă închipuiți ce pierdeți dacă nu citiți noul număr 755, pe iunie-iulie, al revistei premium FANATIK! Vă așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Plus un poster GRATUIT cu Programul complet al Euro 2024.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Ciorbă ideală pe caniculă. Este răcoroasă și nu îngrașă
Ciorbă ideală pe caniculă. Este răcoroasă și nu îngrașă
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României