Sport

Revista Fanatik pe iunie! Dan Șucu, nebun sau vizionar… Rapid? Golgheterul FCSB Florin Tănase, interviu despre… Dinamo! Cum a ajuns Mihai Dedu la „Știrile Pro TV”. 84 de pagini glossy cu super-subiecte!

Revista FANATIK din iunie vă oferă secretele afacerii Șucu – Rapid, interviuri cu golgheterul FCSB Florin Tănase și „Mister Pro TV” Mihai Dedu despre Dinamo și alte subiecte exclusive.
13.06.2022 | 08:55
Revista Fanatik pe iunie Dan Sucu nebun sau vizionar Rapid Golgheterul FCSB Florin Tanase interviu despre Dinamo Cum a ajuns Mihai Dedu la Stirile Pro TV 84 de pagini glossy cu supersubiecte
Revista FANATIK din iunie vă oferă secretele afacerii Șucu – Rapid, interviuri cu golgheterul FCSB Florin Tănase și „Mister Pro TV” Mihai Dedu despre Dinamo și alte subiecte exclusive
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

Subiecte exclusive în noul număr al revistei FANATIK: Dan Șucu, nebun sau vizionar… Rapid? Golgheterul FCSB Florin Tănase, interviu despre… Dinamo! Cum a ajuns Mihai Dedu la „Știrile Pro TV”

Dan Șucu, nebun sau vizionar? Află răspunsul din revista FANATIK pe iunie, acum la toate punctele de difuzare a presei! Implicarea multimilionarului „Mobexpert” la Rapid este doar primul pas în cadrul unui plan cu un obiectiv mult mai înalt decât ți-ai putea imagina la prima vedere!

ADVERTISEMENT

Cine este prietenul său foarte cunoscut, dar și foarte discret, din spatele acțiunilor spectaculoase ale lui Dan Șucu din ultimul timp, ce achiziții neașteptate a făcut Dan Șucu înaintea implicării la Rapid, ce cifră uriașă de afaceri și câte sute de milioane are în cont, cu ce echipă ține, de fapt, Dan Șucu (nu este Rapid!) și multe, multe alte detalii mai puțin cunoscute despre „omul care a mobilat România”, află, în exclusivitate, din noul număr al revistei glossy FANATIK!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista PREMIUM FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te mai poți delecta în acest număr al revistei PREMIUM FANATIK în afară de culisele din care a „izbucnit” Dan Șucu pe scena fotbalului românesc? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

coperta revista Fanatik din iunie Dan Sucu

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

ADVERTISEMENT
  • Super-interviu cu cel mai bun marcator din Liga 1, Florin Tănase! Cum a fost transferat în… tribuna de la Voluntari, ce se întâmplă, de fapt, cu Florinel Coman, caracterizările „din iarbă” ale coechipierilor Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica… „Chiar și mie mi-a părut rău că a retrogradat Dinamo”, spune golgheterul lui FCSB. Care Dinamo l-a ofertat!!! Când și cum, dar și alte „amănunte” mai puțin cunoscute din viața sa, poți afla numai din revista FANATIK pe iunie!
  • Încă un interviu marca FANATIK, cu „Mister Pro TV” Mihai Dedu. Despre Dinamo, DDB, greșeli, soluții, speranțe, certitudini despre starea, dar și viitorul „câinilor” de la un „câine” „vechi” de… 49 de ani! Cum a ajuns la „Știri” de la „Sport”, la ce oră se trezește în fiecare dimineață a unei zile de muncă, un-doi-uri la firul… sincerității despre hobby-uri, mâncăruri, filme, actori, actrițe, cântăreți, cântărețe, locuri de vacanță și multe, multe altele, în exclusivitate în revista FANATIK din iunie!
  • Eroul Vinicius Jr., povestea drumului din favela Sao Goncalo de lângă Rio de Janeiro la câștigarea Ligii Campionilor! Ce „basculantă” de bani a dat Real Madrid pe el când avea doar 16 ani, ce „basculantă” de bani câștigă acum la Real Madrid! Ce record al lui Messi a doborât la numai 19 ani! Află totul din revista FANATIK pe iunie!
  • Uimitoarea colecție de mașini a lui Zlatan Ibrahimovic! Ce lovitură a dat la… 40 de ani! Admirați-i în revista FANATIK din iunie „zestrea” auto, de la impresionanta flotă de Ferrari la „rădăcinile” sale suedeze, de când a devenit ambasador Volvo! La ce salarii a avut la ultimele 5 echipe… Le găsiți pe toate… tot în revista FANATIK din iunie!
  • Bune, dar… rele! Lumea sporturilor de contact a fost cucerită de femei sexy, dornice să reușească nu numai datorită frumuseții fizice, ci și… luptei fizice! Admirați-le pozele și poveștile în revista FANATIK din iunie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din iunie al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici (De ce merită s-o iubim mai mult pe S1mo), Cornel Dinu (Dinamo nu poate fi doar o legendă îngropată în Groapă!), Cristi Coste (Gigi Becali și-a făcut vara sanie și a lăsat (iar) FCSB în fundul gol), Andrei Dicu (Dan Șucu, „Rara avis” din „Shopul milionarilor”. Nu-i șuț, nici „ștruț”, iar șerpăria-l lasă… rece!), nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din iunie al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe iunie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux, la numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT