Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! „Toți murim, numai Dinamo nu va muri niciodată!”

23.11.2018 | 13:59
A aparut revista FANATIK pe noiembrie Toti murim numai Dinamo nu va muri niciodata

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! 48 de pagini de exclusivități la numai 5 lei! Cel mai bun ziar lunar din România! Dezvăluiri șocante, interviuri inedite, reportaje… Reportaje emoționante, cum este și cel cu un suporter ajuns la un pas de moarte… Dar care nu renunță la speranță și la… echipa favorită!

Împlinește 36 de ani luna viitoare. A trecut prin clipe teribile. I-au rămas în minte, în suflet, în trup: „Când am simțit spaima morții, m-am rugat la Dumnezeu să nu îmi ia mințile!”. Cutremurător… Viața sa se rezumă la cancer, PCH, Dinamo. FANATIK a stat de vorbă cu Dan Cucu, suporterul dinamovist salvat de la o moarte sigură de solidaritatea Peluzei Cătălin Hâldan.

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Dezvăluirile unui om care a văzut moartea… Și a învins-o!

Fără „câinii” din cea mai frumoasă galerie din România, Dan nu mai era… Și nu mai avea ocazia să facă publice culisele unei salvări in extremis…. „Eram pe ultima sută de metri., chiar mai puțin. Nu știu dacă mai aveam mai mult de o săptămână de trăit, ajunsesem în ultimul stadiu. Nu mai puteam să mănânc, beam apă doar cu paiul…”.

A apărut revista FANATIK pe noiembrie. Reportaj emoționant cu Dan Cucu. Durerea și speranța la aceeași masă... Cancer, PCH, Dinamo, viața sa pe scurt
A apărut revista FANATIK pe noiembrie. Reportaj emoționant cu Dan Cucu. Durerea și speranța la aceeași masă…

Prietenii din Peluza Cătălin Hâldan, mai apoi și oficialii clubului Dinamo, i-au sărit în ajutor. Donații, licitații, a flat de problema lui toată țara. Cum a revenit, pentru că se poate spune așa!, la viață, cum se luptă să rămână în viață, dar și cum a ajuns suporterul lui Dinamo, ce crede despre FCSB și… Steaua, ce vrea să facă, ca membru al PCH, pentru ca Dinamo să iasă din conul prelungit de umbră în care se zbate de câțiva ani poți afla numai citind reportajul din revista FANATIK pe noiembrie! Cu durerea și speranța la aceeași masă…

Așa că nu rata revista FANATIK pe noiembrie! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Numai 5 lei pentru 48 de pagini cu subiecte unul și unul! Exclusivități marca FANATIK! Nu rata revista FANATIK pe noiembrie că nu știi ce pierzi!

Tags: