Sport

A apărut un nou număr al revistei glossy Fanatik! Secretele „Micului Neymar” de la FCSB, Octavian Popescu, într-un interviu în exclusivitate, spectaculos ca golurile sale!

Noul număr din Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România, îți oferă un interviu în exclusivitate cu „Micul Neymar” de la FCSB, Octavian Popescu! Secrete, adevăr, emoții, inedit, declarații-șoc!
02.03.2022 | 19:45
A aparut un nou numar al revistei glossy Fanatik Secretele Micului Neymar de la FCSB Octavian Popescu intrun interviu in exclusivitate spectaculos ca golurile sale
Noul număr din Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România, îți oferă un interviu în exclusivitate cu „Micul Neymar” de la FCSB, Octavian Popescu! Secrete, adevăr, emoții, inedit, declarații-șoc!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

A apărut un nou număr al revistei glossy Fanatik! Secretele „Micului Neymar” de la FCSB, Octavian Popescu, într-un interviu în exclusivitate, spectaculos ca golurile sale!

Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, analize minuțioase, editoriale care „ard”, poze rare, umor involuntar (sau nu…) în declarații de tot râsul, pasiunile vedetelor din sport dincolo de teren, „minuni” auto, nimic nu lipsește din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe februarie al revistei PREMIUM FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux, la numai 10 lei!

Revista PREMIUM FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista PREMIUM FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te poți delecta în acest număr al revistei PREMIUM FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

ADVERTISEMENT

„Dinastia” Iordănescu, Gică Hagi, Simona Halep, Laszlo Dioszegi, Jose Mourinho în noul număr al revistei PREMIUM FANATIK! Dezvăluiri, reportaje, interviuri, exclusivități!

  • Interviu spectaculos, în exclusivitate, cu „Micul Neymar” de la FCSB, puștiul de 19 ani Octavian Popescu! De ce nu a rămas la Rapid sau Universitatea Craiova, ce făcea când dădea FCSB gol ca să nu se certe cu tatăl dinamovist, ce povestesc părinții despre copilăria sa, ce mașină i-a cumpărat patronul FCSB, totul despre speranța… de milioane, la propriu și la figurat, a lui Gigi Becali, numai în noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

Octavian Popescu in revista Fanatik 729

  • Reportaj-interviu în exclusivitate cu „Dinastia Iordănescu”, Anghel și Edward, la „General” acasă! Lumini și umbre în relația tată-fiu, odiseea grecească a lui Edi, când și cum a fost actualul selecționer al României la o… noapte de moarte, ce spune mama despre miuțele celor doi în… sufrageria casei, câinele lup și tortul dat… pe uși! Amintiri premium, fotografii premium ecxclusive pentru un 12 pagini premium din revista PREMIUM FANATIK!
ADVERTISEMENT

Dinastia Iordanescu in revista Fanatik 729

  • Amintirea unei ore nesfârșite cu… Gică Hagi! O întâmplare neștiută cu „Regele”, petrecută în urmă cu mai bine de 20 de ani… Citește despre ea numai în noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

Gica Hagi in revista Fanatik 729

  • Află marele secret al lui Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, în exclusivitate, din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK! Dezvăluit chiar de acesta doar pentru FANATIK, în liniștea biroului său de la noua bijuterie de stadion din municipiul de reședință al județului Covasna!

Laszlo Dioszegi in revista Fanatik 729

  • Ce mai face și ce planuri are Simona Halep, Mașinile de lux ale lui Jose Mourinho, marele său hobby, de ce nu a pozat pentru revistele pentru bărbați cea mai sexy atletă din lume, nemțoaica Alica Schmidt, cupluri din sport de care nu știai – sunt alte subiecte din noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

Jose Mourinho in revista Fanatik 729

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu și Silviu Ghering, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr al revistei PREMIUM FANATIK!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

ATENȚIE! Revista PREMIUM FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
Andreea Bănică, traumatizată. A fost bătută constant
Andreea Bănică, traumatizată. A fost bătută constant
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!