Fotbal international

Revista presei. Corriere dello Sport: “Ciro senzaţional”. El Mundo Deportivo: “Provocare totală”

Revista presei internaţionale. FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă. Ce scriu L'Equipe, As şi Gazzetta dello Sport.
20.02.2018 | 08:31
ADVERTISEMENT

Francezii de la L’Equipe dau din nou de o parte fotbalul pe prima pagină, dar nu pentru a celebra o nouă medalie la JO de iarnă, ci pentru a scoate la lumină un episod care nu face deloc cinste echipei de rugby, angrenată în Turneul celor şase naţiuni. Nouă jucători au încălcat grav regulamentul de disciplină la lot după meciul pierdut la Edinburgh în faţa Scoţiei, iar căpitanul echipei, Guirado, spune că nu e tatăl lor, pentru a-i controla în camere.

În Italia prima pagină din Gazzetta dello Sport e ocupată de un amplu interviu cu Carlo Ancelotti, care îl laudă pe Gennaro Gattuso pentru ceea ce reuşeşte să facă la Milan şi spune că locul 4 nu ar fi o utopie. Vestea rea pentru Lazio: De Vrij ruptură cu clubul roman, Inter e favorită să îl transfere. Milik e aproape de a reveni în lotul lui Napoli după a doua gravă accidentare. Corriere dello Sport, publicaţia din Roma, dă lui Lazio ce e a lui Lazio după 2-0 cu Verona: Cirro senzaţional, depăşită Inter pentru locul 4. O mare parte a Italiei e suportera lui Napoli în lupta pentru titlu cu Juventus.

Revista Presei: Toţi ochii în Spania pe Chelsea .- FC Barcelona

În Spania, surpriză, cotidianul Marca din Madrid nu are nimic legat de cele două echipe fanion din capitală. Pagina 1 aparţine meciului de Champions League de la Londra, dintre Chelsea şi Barcelona, cu imaginea portarului belgian Courtois care îl va avea în faţă pe Leo Messi. Argentinianul nu a marcat până acum niciodată în meciurile contra londonezilor.

ADVERTISEMENT

Evident, în Catalonia toţi ochii sunt aţintiţi pe meciul de la Londra. “Provocare totală” este titlul de pe prima pagină din El Mundo Deportivo, care scrie că obiectivul echipei lui Valverde este să nu piardă, iar Messi promite să rupă blestemul jocurilor fără gol cu Chelsea. Iar celălalt cotidian sportiv din regiune, Sport, titrează deasupr imaginii cu Andres Iniesta: “De aici începe tot”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri