Cele mai citite

Revista presei. Marca: “Vitamina cipriotă”, L’Equipe: “Noii monştri”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
22.11.2017 | 08:33

Publicaţiile din Spania sunt împărţite între prestaţia Realului în meciul cu Apoel şi meciul Juventus – Barcelona de miercuri. Marca şi AS s-au concentrat pe calificarea campioanei Europei în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Jurnaliştii de la AS au titrat “Vitamina cipriotă”, victoria cu 6-0 a Realului fiind considerată una importantă în condiţiile în care Ronaldo şi Benzema au reuşit câte o dublă, după ce au fost aspru criticaţi în ultimul timp. Mundo Deportivo a titrat “Obiectiv, lider”, FC Barcelona poate să-şi asigure primul loc în Grupa E după meciul cu Juventus de miercuri.

Corriere dello Sport s-a axat pe victoria lui Napoli din meciul cu Şahtior. Cele trei puncte îi ajută pe napoletani să spere la calificarea în primăvara europeană din Liga Campionilor. Prestaţia lui Insigne a fost elogiată cu titlul “Fabulos”.

Revista presei. L’Equipe o laudă pe PSG

La Gazzetta dello Sport a ieşit pe prima pagină cu partida Juventus – FC Barcelona, iar italienii au scris de problema lui Dybala de a marca în Liga Campionilor. Atacantul de 24 de ani nu a mai marcat din septembrie 2016 în cea mai importantă competiţie din Europa.

L’Equipe a scris de forma excelentă arătată de PSG, formaţia din capitala Franţei are cea mai bună medie de goluri marcate pe meci din Europa. “Noii monştri”, au titrat francezii folosind o fotografie cu tridentul Neymar-Mbappe-Cavani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri