Cele mai citite

Revista presei: MD: “Ter Stegen, zidul Europei”, L’Equipe: “Totul pentru victorie”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
24.11.2017 | 08:43
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost etapă de Europa League, ziarele de sport din Spania s-au concentrat pe Real Madrid şi FC Barcelona. Marca a ieşit pe prima pagină cu o fotografie a lui Sergi Ramos de la ultimul eveniment al unuia dintre sponsorii lui Real Madrid. “Accelerează”, a fost titlul ales de spanioli, aceştia au scris că madrilenii ar putea să înceapă o serie bună în La Liga după succesul, 6-0 cu APOEL, din Liga Campionilor.

Mundo Deportivo s-a concentrat pe Marc-Andre ter Stegen, portarul lui FC Barcelona. Internaţionalul neamţ a reuşit o prestaţie foarte bună în meciul cu Juventus, din Liga Campionilor, şi au titrat: “Ter Stegen, zidul Europei”.

ADVERTISEMENT

Revista Presei. AC Milan, cap de afiş în ziarele din Italia

Corriere dello Sport a scris despre revenirea lui Kaka pe San Siro. Fostul internaţional brazilian a fost prezent la meciul AC Milan – Austria Viena 5-1. “Vine Kaka, Milanul merge”, au titrat italienii. La Gazzetta dello Sport a scris la rândul ei de meciul milanezilor şi au ieşit pe prima pagină cu titlul: “Milan merge bine”.

ADVERTISEMENT

L’Equipe a lăsat fotbalul deoparte, iar prima pagină a ziarului a fost ţinută de finala Cupei Davis, Franţa – Belgia. Lucas Pouille, Jo-Wilfried Tsonga şi Yannick Noah, căpitanul nejucător al echipei, sunt personajele principale. “Totul pentru victorie”, a fost titlul ales de francezi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri