Cele mai citite

Revista presei. “Nu aşa se face cu Barca!” Mundo: “Alt scandal!”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
27.11.2017 | 08:34

Ziarele din Spania au ieşit pe prima pagină cu golul clar anulat Barcelonei în deplasarea de la Valencia. Şutul lui Messi a fost scăpat în poartă de portar, dar arbitrul n-a văzut şi nu a validat golul. S-a încheiat 1-1 în cele din urmă, iar ziarele spaniole au insistat pe faza respectivă.

AS titrează: “Polemica şi Liga”, Mundo Deportivo scrie: “Alt scandal!”, în timp ce catalanii de la Sport.es au apărut cu o primă pagină pe fond negru şi titlul: “Nu aşa se face cu Barca”.

Revista presei: “Meci de gală pentru Scudetto” 

L’Equipe scrie despre victoria Franţei din Cupa Davis după o pauză de 16 ani. “O bucurie pură”, au titrat francezii. Lucas Pouille a adus punctul decisiv pentru Franţa în disputa pentru “Salatiera de Argint” împotriva Belgiei.

Ziarele italiene încep să prefaţeze derby-ul de vineri dintre Napoli şi Juventus, care se va disputa pe San Paolo. Corriere titrează: “Meci de gală pentru Scudetto”, în timp ce Gazzetta dello Sport scrie că: “Vineri va avea loc un mare meci pentru Scudetto”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri