Cele mai citite

Revista presei.”Bale, au nevoie de tine”, Sport: “Barca spune stop”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
28.11.2017 | 08:32

Ziarele din Madrid scriu despre revenirea lui Gareth Bale. Galezul revine pe teren după o pauză de două luni în meciul retur din Cupa Spaniei, împotriva formaţiei Fuenlabrada. Marca titrează: “Au nevoie de tine” şi o poză mare cu Bale, în timp ce AS scrie: “Revine Bale!”.

AC Milan şi-a schimbat antrenorul, iar Vincenzo Montella a fost înlocuit cu fostul mare jucător al “diavolilor”, Gennaro Gatusso. Atât Corriere dello Sport, cât ş Gazzetta dello Sport scriu despre noul antrenor al lui AC Milan, care are misiunea de a scoate clubul din criză. 

Revista presei: “Ai greşit “

Presa din Catalunya continuă dezvăluirile pentru golul clar neacordat Barcelonei, în meciul cu Valencia. Mundo Deportivo titrează “Ai greşit”, în timp ce Sport.es scrie pe prima pagină: “Barca spune stop”. 

L’Equipe alocă spaţii mari victoriei franceze din Cupa Davis şi a făcut un mega interviu cu Jannick Noah, căpitanul nejucător al echipei. “Sunt norocos”, titrează cotidianul francez, citându-l pe Noah. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri