Cele mai citite

Revista presei. “În căutarea celui de-al cincilea trofeu!”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
16.12.2017 | 09:41
ADVERTISEMENT

Ziarele de sport din Spania sunt concentrate pe meciul Real Madrid – Gremio, finala Campionatului Mondial al cluburilor. Marca a titrat pe prima pagină dorinţa suporterilor campioanei Europei. “Real Madrid vrea să obţină mai multe Mondiale decât Brazilia”, spaniolii făcând referire la faptul că naţionala carioca a obţinut cinci titluri mondiale până în prezent. Cotidianul AS a remarcat faptul că formaţia antrenată de Zinedine Zidane poate câştiga, în premieră, cinci trofee într-un sezon. “În căutarea celui de-al cincilea trofeu”, este titlul de pe prima pagină a ziarului spaniol.

Mundo Deportivo este concentrată pe FC Barcelona, iar prima pagină a ziarului catalan este ţinută de Andres Iniesta. “China, sondează terenul pentru Iniesta”, au titrat catalanii. Jurnaliştii spanioli anunţă că luna iunie va fi un hotărâtoare pentru căpitanul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Neymar, pe prima pagină din L’Equipe

Italienii de la Corriere dello Sport sunt atenţi la parcursul lui Inter din Serie A. Milanezii vor să termine anul pe primul loc, iar meciul cu Udinese de sâmbătă poate fi primul pas către atingerea scopului. “Prima cotitură”, este titlul folosit de jurnaliştii italieni.

Neymar a lipsit la ultimele două meciuri ale celor de la PSG, cel mai scump fotbalist din lume fiind plecat în Brazilia. Starul parizienilor a revenit la Paris, iar francezii de la L’Equipe au remarcat imediat acest lucru. “Este fierbinte”, au titrat francezii, aceştia punctând faptul că revenirea brazilianului va însemna reunirea tridentului din atacul vicecampioanei din Ligue 1. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri