Cele mai citite

Revista presei. “Această lume este prea mică pentru ei!”

FANATIK.RO va prezinta în fiecare dimineata revista presei internationale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagina a celor mai importante ziare de sport din Europa.
17.12.2017 | 08:43

Ziarele de sport din Madrid au oferit spaţii generoase victoriei Realului Madrid în finala Campionatului Mondial al cluburilor. Madrilenii termină anul cu cinci trofee câştigate, iar performanţa a fost intens lăudată de jurnaliştii din capitala Spaniei. “Această lume este prea mică pentru ei”, au titrat pe prima pagină cei de la Marca, în timp AS a lăudat prestaţia încununată cu gol a lui Cristiano Ronaldo.

Catalanii s-au concentrat pe FC Barcelona, triumful Realului trecând în plan secundar. Mundo Deportivo a dezvăluit faptul că familia lui Antoine Griezmann s-a întâlnit cu Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, pentru a negocia mutarea jucătorului pe Camp Nou. “Întâlnire pentru Griezmann”, au titrat jurnaliştii de la Mundo Deportivo. Sport a anunţat obiectivul catalanilor înainte de El Clasico. “Obiectiv pentru El Clasico: + 11 puncte”. Acelaşi ziar a considerat că o greşeală le-a adus trofeul celor de la Real Madrid. “O eroare le-a adus titlul”.

Revista presei. City – Tottenham, pe prima pagină a ziarelor din Anglia

Corriere dello Sport a ieşit pe prima pagină cu cele două meciuri importante ale zilei de sâmbătă din Serie A, Inter – Udinese 1-3 şi Torino – Napoli 1-3. Milanezii au pierdut primul meci din actualul sezon, iar titlul de pe prima pagină este unul definitoriu. “Cap Napoli, cruce Inter”“Interrotta, Napoli Top”, au titrat italienii de la La Gazzetta dello Sport.

Englezii au lăudat prestaţia lui Manchester City din meciul cu Tottenham. “Pep: De Bruyne este incredibil”, au titrat cei de la Sunday Express, “Crimă pe ringul de dans”, a fost titlul ales de Sport Star Sunday.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri