Cele mai citite

Revista presei. Mundo Deportivo: “Messi, regele din Clasico”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
19.12.2017 | 08:00

Presa din Spania a intrat deja în febra “El Clasico”, care se va disputa sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 14:00. Marca scrie laudativ la adresa lui Messi titrând: “Un clasic”, după ce starul argentinian a câştigat premiul de cel mai bun jucător al Ligii Spaniole şi cel mai bun marcator al anului în Spania. 

As are un interviu cu preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, care vorbeşte despre posibilitatea ca Spania să fie exclusă de la CM 2018 din cauza implicării politicului în fotbal. 

Messi, “Regele din Clasico” 

Mundo Deportivo titrează: “Regele din Clasico”, făcând referire la cele 24 de goluri înscrise de Leo Messi în faţa marii rivale, 14 dintre ele fiind reuşite pe Bernabeu, unde se va juca sâmbătă meciul. Sport.es titrează pe prima pagină: “Ei vor câştiga pe Bernabeu” considerând că Messi, Iniesta şi Suarez sunt cei mai importanţi jucători pentru această confruntare.

L’Equipe scrie despre un eventual transfer al lui Griezmann la FC Barcelona. Gazzetta dello Sport scrie despre criza în care este clubul AC Milan, oficialii clubului anulând celebra “Cină de Crăciun” a echipei. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri