Revista presei: Napoli l-a luat pe Verdi. Marca: “Bale, împotriva crizei”

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
13/01/2018, 08:46
Revista presei: Napoli l-a luat pe Verdi. Marca: “Bale, împotriva crizei” GALERIE FOTO

Gazzetta dello Sport are pe prima pagină o imagine mare cu portarul brazilian Julio Cesar, cel care a făcut parte din marea echipă a Interului lui Mourinho, alături de Cristi Chivu şi care a reuşit să câştige multe trofee, inclusiv Champions League. Julio Cesar vorbeşte despre posibilele achiziţii în defensiva neazzurrilor: Rafinha, Lisandro Lopes, Ramires. Cotidianul Corriere dello Sport scrie că Napoli s-a înţeles cu Bologna pentru mijlocaşul Verdi, iar Juventus îşi face echipa pentru viitorul sezon, fiind deja rezolvaţi belgianul Praet de la Sampdoria şi Emre Can de la Liverpool şi ar urma Jumenez.

În Franţa prima pagină e dedicată etapei din Ligue 1, cu accent pe partida dintre Rennes şi Marseille. Gând de revanşă scrie Equipe afişând o poză cu atacantul Germain şi cu explicaţia că bretonii i-au învins deja de două ori în acest sezon pe cei de la OM, odată în campionat, chiar pe Velodrome şi altă dată în Cupa Ligii. Marseille vrea cele trei puncte şi pentru a se menţine în cursa pentru loc de Champions League.

Revista Presei. Conte lămureşte problema plecării de la Chelsea

În Spania cotidianul Marca face avancronica meciului dintre Real Madrid şi Villarreal considerând că Bale poate fi soluţia salvatoare pentru echipa lui Zidane de a se sparge criza în care s-a intrat. El Mundo Deportivo oferă ca imagine îmbrăţişarea dintre noul sosit, columbianul Yerri Mina şi liderul Barcelonei, Leo Messi, pentru a sugera unitatea grupului şi anunţă programul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei: Barcelona – Espanyol, capul de afiş, Leganes – Real Madrid, Valencia – Alaves şi Atletico Madrid – Sevilla, al doilea cap de afiş.

 

În Anglia Daily Mirror pune cap de afiş pe paginile de sport duelul oraşului Manchester pentru chilianul Alexis Sanchez de la Arsenal şi scrie că Mourinho i-a promis un salariu de 500.000 de euro pe săptămână, doar pentru a accepta oferta lui United. Antonio Conte dezminte orice zvon privind intenţia sa ca la vară să plece de la Chelsea şi spune că aşa ceva se poate petrece doar dacă va fi concediat.

Închide ×