Cele mai citite

Revista presei. ”Cristiano vrea să plece la Manchester United”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
15.01.2018 | 10:34
ADVERTISEMENT

Publicaţia madrilenă As a făcut astăzi pe prima pagină un anunţ şocant. Starul portughez Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid, deoarece se simte înşelat de preşedintele Florentino Perez, care încă nu i-a prelungit contractul în termenii cerut de el.

”Ronaldo vrea să plece la Manchester United” a titrat As, care mai scrie că Perez ar vrea să-l cedeze pe portighez la Paris Saint-Germain în schimbul brazilianului Neymar. Marca a dat titlul ”Nimeni nu-i opreşte”, după ce Barcelona a învins Real Sociedad, scor 4-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Revista presei. Corriere dello Sport: ”Napoli va lua titlul”

Ziarele din Catalonia au laăudat prestaţia avută de Barcelona în partida de la San Sebastian. ”Furtuna blaugrana” a titrat Mundo Deportivo, în timp ce Sport a scris că liderul nu s-a împiedicat nici pe Anoeta şi are un avans de 19 puncte faţă de rivala Real Madrid.

Cotidianul italian Corriere dello Sport a realizat un interviu cu Marek Hamsik, iar titlul reprezintă o declaraţie a slovacului: ”Napoli va lua titlul”. Publicaţia franceză L’Equipe a scos în faţă victoria reuşită de Paris Saint-Germain pe terenul celor de la FC Nantes.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri