Cele mai citite

Revista presei. “Luptă pentru Liga Campionilor” vs “Provocare totală”

FANATIK.RO va prezinta în fiecare dimineata revista presei internationale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagina a celor mai importante ziare de sport din Europa.
21.01.2018 | 11:58
ADVERTISEMENT

Ziarele de sport din Madrid au lăudat prestaţia lui Carlos Sainz de la Raliul Dakar, competiţie câştigată de spaniolul de 55 de ani. “Eternul campion”, au titrat cei de la Marca, în timp ce AS a scris “Suntem mândri de Carlos Sainz”.

Catalanii s-au concentrat pe Barcelona, formaţia antrenată de Ernesto Valverde poate să-şi consolideze poziţia de lider dacă o învinge pe Betis Sevilla. Jurnaliştii de la Sport au titrat “Drum liber spre titlu”, după ce Atletico Madrid a pierdut două puncte în meciul cu Girona.

Revista presei. “Unul vine, Juan pleacă!”

La Gazzetta dello Sport a scris despre derby-ul etapei din Serie A, Inter – AS Roma. “Luptă pentru Champions League”, a fost titlul folosit de jurnaliştii italieni. “Provocare totală”, au titrat cei de la Corriere dello Sport, care la rândul lor au analizat meciul vedetă.

ADVERTISEMENT

Sunday Star Sport anunţă că transferul lui Alexis Sanchez la Manchester United este aproape de a fi perfectat. Englezii anunţă că Juan Mata ar putea să plece de pe “Old Trafford”. “Unul vine, Juan pleacă!”, au titrat englezii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri