Revista presei. Beckham: ”Real Madrid iubeşte Champions League”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 08:37
Revista presei. Beckham: ”Real Madrid iubeşte Champions League” GALERIE FOTO

Publicaţiile din Madrid oferă spaţii largi partidei din optimile de finală ale Champions League dintre Real Madrid şi Paris Saint-Germain. Cele două mari ziare din capitala Spaniei au făcut interviuri cu foşti jucători pe Santiago Bernabeu.

Cotidianul Marca a stat de vorbă cu fostul internaţional englez David Beckham care oferă titlul de pe prima pagină: ”Real Madrid iubeşte Champions League”, în timp ce As a vorbit cu atacantul Mariano Diaz, împrumutat la Olympique Lyon, care crede că ”Neymar s-ar potrivi la Real Madrid”.

Revista presei. Gazzetta dello Sport: ”Revoluţia fotbalului: Telecomanda spaniolă”

Sub titlul ”Gala numerelor 1”, publicaţia catalană Mundo Deportivo i-a anunţat pe cei doi câştigători ai titlului de sportivul spaniol al anului, Rafael Nadal şi Garbine Muguruza. Ziarul francez L’Equipe a publicat salariile jucătorilor şi antrenorilor din Ligue 1, cel mai bine plătit fiind brazilianul Neymar.

Cotidianul italian Corriere dello Sport a anunţat că antrenorul Maurizio Sarri îşi va prelungi contracul cu Napoli, care vrea să-i transfere pe Simone Verdi şi Federico Chiesa, în timp ce Gazzetta dello Sport a titrat ”Revoluţia fotbalului: Telecomanda spaniolă”, cu referire la faptul că drepturile de televizare a meciurilor din Serie A în perioada 2018-2021 au fost vândute catalanilor de la MediaPro pentru o sumă record ce depăşeşte un miliard de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.