Revista presei. “Incredibilul Allegri”, meciul 200 pe banca lui Juve!

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
09/02/2018, 08:57
Revista presei. “Incredibilul Allegri”, meciul 200 pe banca lui Juve! GALERIE FOTO

Prima pagină a ziarului Marca este ţinută de interviul pe care Eden Hazard l-a acordat spaniolilor. Fotbalistul celor de la Chelsea a anunţat că ar puta să ia în calcul o mutare la Real Madrid. “Madrid? Niciodată nu se ştie”, este titlul folosit de jurnaliştii din capitala Spaniei.

Mundo Deportivo a lăudat prestaţia lui Coutinho în manşa retur a meciului Valencia – Barcelona 0-2 din semifinalele Cupei Spaniei. La fel au făcut şi jurnaliştii de la Sport care au titrat pe prima pagină “Istoric”, făcând referire la faptul că formaţia catalană a ajuns în cea de-a cincea finală consecutivă de cupă.

Revista presei. Jocurile Olimpice de iarnă, pe prima pagină

La Gazzetta dello Sport a prefaţat Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Ceremonia de deschidere are loc vineri, iar italienii speră că sportivi din Peninsulă vor reuşi să aibă o prestaţie bună. “Vom juca pentru aur, au titrat italienii. Massimiliano Allegri este personajul central de pe prima pagină a ziarului Corriere dello Sport, antrenorul italian a ajuns la meciul 200 pe banca tehnică a celor de la Juventus. “Incredibilul Allegri”, a fost titlul ales de peninsulari.

L’Equipe a ales să deschidă ediţia de vineri cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Francezii au făcut o analiză a competiţiei în ziua în care are loc ceremonia de deschidere. “Cel mai mare show”, au titrat francezii pe prima pagină.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali făcut praf: „Nu se pricepe la fotbal”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.