Revista presei. "Incredibilul Allegri", meciul 200 pe banca lui Juve!

revista presei, marca, sport, corriere dello sport

FANATIK.RO va prezinta în fiecare dimineata revista presei internationale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagina a celor mai importante ziare de sport din Europa.

Prima pagină a ziarului Marca este ţinută de interviul pe care Eden Hazard l-a acordat spaniolilor. Fotbalistul celor de la Chelsea a anunţat că ar puta să ia în calcul o mutare la Real Madrid. "Madrid? Niciodată nu se ştie", este titlul folosit de jurnaliştii din capitala Spaniei.

Mundo Deportivo a lăudat prestaţia lui Coutinho în manşa retur a meciului Valencia - Barcelona 0-2 din semifinalele Cupei Spaniei. La fel au făcut şi jurnaliştii de la Sport care au titrat pe prima pagină "Istoric", făcând referire la faptul că formaţia catalană a ajuns în cea de-a cincea finală consecutivă de cupă.

Revista presei. Jocurile Olimpice de iarnă, pe prima pagină

La Gazzetta dello Sport a prefaţat Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Ceremonia de deschidere are loc vineri, iar italienii speră că sportivi din Peninsulă vor reuşi să aibă o prestaţie bună. "Vom juca pentru aur", au titrat italienii. Massimiliano Allegri este personajul central de pe prima pagină a ziarului Corriere dello Sport, antrenorul italian a ajuns la meciul 200 pe banca tehnică a celor de la Juventus. "Incredibilul Allegri", a fost titlul ales de peninsulari.

L'Equipe a ales să deschidă ediţia de vineri cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Francezii au făcut o analiză a competiţiei în ziua în care are loc ceremonia de deschidere. "Cel mai mare show", au titrat francezii pe prima pagină.