Revista presei. Marca: "Test Real înainte de meciul cu PSG!"

revista presei, marca, sport, corriere dello sport

FANATIK.RO va prezinta în fiecare dimineata revista presei internationale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagina a celor mai importante ziare de sport din Europa.

Jurnaliştii de la Marca perfaţează pe prima pagină meciul Real Madrid - Real Sociedad. Cristiano Ronaldo şi compania evoluează în ultimul meci înaintea duelului cu PSG din optimile Ligii Campionilor. "Test Real înainte de meciul cu PSG", au notat spaniolii. AS anunţă o "Săptămână albă", în condiţiile în care la Madrid ninge, iar meciul dintre Real Madrid şi PSG ar putea să fie afectat de zăpadă.

Catalanii de la Mundo Deportivo au analizat şansele ca FC Barcelona să reuşească tripla în acest sezon. "Operaţiunea tripleta", au anunţat jurnaliştii de la MD, care scriu că jucătorii antrenaţi de Ernesto Valverde visează să câştige titlul, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor. Jurnaliştii de la Sport au notat problemele din Cupa Regelui, unde nu se ştie când şi pe ce stadion se va juca final. "Haos total în Cupă", au punctat ziariştii din Barcelona.

Revista presei. Juve, lăudată în ziarele din Italia

Corriere dello Sport au lăudat prestaţia celor de la Juventus în meciul cu Fiorentina, partidă câştigată de formaţia din Torino, scor 2-0. Jurnaliştii de la La Gazzetta dello Sport au împărţit prima pagină în două. O parte dedicată partidei lui Juve şi o jumătate dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă.

Francezii de la L'Equipe au scris despre meciul Saint-Etienne - Marseille 2-2. Jurnaliştii din Hexagon consideră că golul primit de formaţia de pe Velodrome ar putea să o coste la finalul sezonului. "O greşeală ce poate fi costisitoare", au titrat francezii.