Revista presei. ”Campioni vs aspiranţi”, GdS: ”Nu s-a terminat”

revista presei, As, L'Equipe, Gazzetta dello Sport

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.

Publicaţiile din Spania tratează pe larg duelul din această seară de pe Santiago Bernabeu dintre formaţiile Real Madrid şi Paris Saint-Germain, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League.

”Campioni vs aspiranţi” este titlul din ziarul As, care prezintă cele două triplete ofensive: Bale-Benzema-Ronaldo (Real Madrid) şi Mbappe-Cavani-Neymar (PSG). Cotidianul Marca a ieşit pe prima pagină cu un tricou al formaţiei madrilene în care apare sigla UEFA şi scrie ”Respect” şi se vede şi numărul 12, care reprezintă numărul de trofee Champions League câştigate de Real.

Revista presei. L'Equipe: ”Schimbaţi regele”

Şi publicaţiile din Catalonia tratează marele meci din Champions league, dar şi ironizează vedetele celor două echipe, Cristiano Ronaldo şi Neymar. ”Cine este numărul 2?” este titlul din Mundo Deportivo, cu referire că cel mai bun fotbalist din lume este Leo Messi. Publicaţia Sport a ieşit tot cu poză cu cei doi şi a titrat ”Înfricoşător”.

Şi cotidianul francez L'Equipe tratează acelaşi subiect al marelui şoc din optimile Champions League. Pe o poză în care apare tripleta Mbappe-Cavani-Neymar, jurnaliştii francezi au scris ”Schimbaţi regele”.

Presa italiană a fost tristă după ce Juventus a remizat acasă cu Tottenham, scor 2-2, deşi a condus cu 2-0 şi a ratat un penalty. ”Juve a cedat”, este titlul din Corriere dello Sport, în timp ce Gazzetta dello Sport a titrat ”Păcat Juve. Dar nu s-a terminat”.