Fotbal international

Revista presei. L’Equipe: ”Preţul plătit”, GdS: ”Adevăratul Milan”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
26.02.2018 | 09:34
Revista presei LEquipe Pretul platit GdS Adevaratul Milan
ADVERTISEMENT

Cotidianul francez L’Equipe tratează pe larg derby-ul din Ligue 1 dintre Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille, încheiat cu victoria zdrobitoare, scor 3-0, a elevilor lui Unai Emery, dar şi accidentarea lui Neymar.

”Preţul plătit” este titlul de pe prima pagină din L’Equipe. Jurnaliştii francezi se tem ca nu cumva accidentarea starului brazilian să fie una care îş va ţine departe de teren o perioadă îndelungată, mai ales că mai sunt doar nouă zile până la returul cu Real Madrid din Champions League.

ADVERTISEMENT

Revista presei. Marca: ”Vor titlul în LaLiga”

Publicaţia italiană Gazzetta dello Sport a titrat ”Adevăratul Milan”, după ce trupa lui Gattuso s-a impus în meciul din deplasare cu AS Roma, scor 2-0. ”Miraculosul Milan” este titlul dat pe prima pagină de ziarul Corriere dello Sport.

Cotidianul spaniol Marca titrează ”Vor titlul în LaLiga”, după ce Atletico Madrid a învins în deplasare pe FC Sevilla, scor 5-2. Pe acelaşi subiect merge şi publicaţia As, care a ieşit cu o poză cu Diego Costa şi a dat titlul ”Goleada! În urmărirea Barcelonei”.

ADVERTISEMENT

Presa din Catalonia se concentrează pe FC Barcelona. Ziarul Mundo Deportivo titrează ”Dublul de aur”, făcând referire la faptul că Lionel Messi şi Luis Suarez se află pe primele două locuri în clasamentul golgheterilor din Spania. Cotidianul Sport a pus pe prima pagină o poză cu Leo Messi făcută tablou, iar titlul este ”Geniul”.

Publicaţia britanică Daily Express salută victoria reuşită de Manchester City în finala Cupei Ligii Angliei, scor 3-0 în faţa celor de la Arsenal Londra. ”Au pus mâna pe primul trofeu” a titrat ziarul englez.

ADVERTISEMENT