Fotbal international

Revista presei. ”Neymar, aproape de abandon”, L’Equipe: ”O mică speranţă”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
27.02.2018 | 09:20

Presa care apare în capitala Spaniei tratează pe larg acidentarea starului brazilian Neymar şi şansele ca acesta să joace în meciul retur dintre Paris Saint-Germain şi Real Madrid, din optimile de finală ale Champions League.

”Neymar, aproape de abandon” a titrat cotidianul Marca, după ce s-a aflat că brazilianul a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian. ”Neymar are o fisură” este şi titlul de pe prima pagină ziarul As.

Revista presei. Corriere dello Sport: ”Napoli evadează”

În schimb, francezii încearcă să se încurajeze şi speră într-o refacere miraculoasă a starului brazilian. ”O mică speranţă” a titrat publicaţia L’Equipe, care scrie că Neymar are şanse să fie prezent săptămâna viitoare la duelul cu Real Madrid.

Presa din Catalonia s-a axat pe posibilul transfer în vară al lui Antoine Griezmann la FC Barcelona. ”Factorul Griezmann” este titlul de pe prima pagină din cotidianul Mundo Deportivo, în timp ce ziarul Sport a titrat ”Griezmann, de la rival la socio”.

Publicaţia italiană Corriere dello Sport a ieşit pe prima pagină cu titlul ”Napoli evadează”, după ce trupa lui Maurizio Sarri a câştigat cu 5-0 în deplasarea de la Bologna. În schimb, cotidianul Gazzetta dello Sport titrează ”Renăscuţi” şi scrie că AC Milan ”şi-a schimbat faţa” după venirea antrenorului Gennaro Gattuso.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri