Cele mai citite

Revista presei. AS: “Vânătorii de fantome au ajuns la Paris”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.
06.03.2018 | 08:13

Ziarele de sport din Madrid au prefaţat manşa retur dintre PSG şi Real Madrid, din optimile de finală din Liga Campionilor. “Campionii vin din Paris”, au notat jurnaliştii de la Marca. “Vânătorii de fantome au ajuns la Paris”, au titrat cei de la AS. În Catalonia, Lionel Messi are, încă o dată, presa la picioare, după ce argentinianul a ajuns la golul 600 în întreaga carieră. “Messi record”, au notat gazetarii de la Mundo Deportivo, în timp ce Sport a titrat “Messi e de film”.

Corriere dello Sport a analizat meciul retur dintre Tottenham şi Juventus, din optimile de finală din Liga Campionilor. “Avântul lui Higuain”, au notat italienii. La Gazzetta dello Sport a scris despre lupta la titlu în Serie A, între Juventus şi Napoli, “Bătrâna Doamnă” fiind considerată favorită pentru un nou titlul de campioană a Italiei.

Revista presei. Francezii vor o nouă minune

L’Equipe speră ca PSG să repete isprava din 1993, când parizienii au eliminat-o pe Real Madrid în sferturile de finală din Cupa UEFA. “Repetaţi”, au titrat jurnaliştii francezi care au folosit pe prima pagină a ziarului imaginea lui Antoine Kombouare, eroul din 1993.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri