Stiri sportive

Revista Presei. “Ce fel de diavol eşti?”. Sport: “Haos la Madrid”

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. CLICK PE GALERIA FOTO pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa. În Italia,...
03.11.2017 | 08:47
Revista Presei Ce fel de diavol esti Sport Haos la Madrid
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. CLICK PE GALERIA FOTO pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa. În Italia, Gazzetta dello Sport redă declaraţia lui Vincenzo Montella după un nou joc slab al Milanului, 0-0 la Atena, cu AEK: “Asist în fiecare zi la funeraliile mele”. Gazzetta laudă, în schimb, pe Lazio, care a atins o cifră record de victorii, nouă şi a obţinut o calificare de pe locul 1 în grupa de Europa League. Şi Corriere dello Sport merge pe aceeaşi temă, titlul despre Milan fiind “Ce fel de diavol eşti?”. Corriere aminteşte şi de a doua situaţie grea din lotul lui Napoli, care, după Milik, l-a pierdut acum pentru opt luni, cel puţin, şi pe fundaşul Ghoulam, ruptură de ligamente.

În Franţa şoc total pentru cei de la Equipe vizavi de gestul de neînchipuit al unui fotbalist cu CV-ul lui Patrick Evra, care practic şi-a ruinat într-o secundă de nebunie întreaga carieră. “Insuportabil” este titlul sentinţă de pe prima pagină, amintindu-se, totodată, că dacă Lyon şi-a rezolvat problema calificării, în schimb Marseille a pierdut la Guimaraes şi va trebui să joace până la capătul campaniei de calificare locul de intrare în primăvara Europa League.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Revista presei. Drama lui Cazorla

Spaniolii, la unison, sunt preocupaţi la maxim numai de criza de la Real Madrid. Pentru a doua zi consecutiv inclusiv cele două mari ziare de sport din Catalonia abia dacă strecoară un rând despre echipa fanion a regiunii şi au pe copertă situaţia de la marea rivală din Madrid. El Mundo Deportivo. Evident, declaraţiile agresive la adresa conducerii, exprimate după eşecul de la Londra de către vedeta Cristiano Ronaldo sunt puse în faţă. “CR7 înteţeşte focul” este titlul de pe prima pagină, aluzie la reproşurile privind plecarea unor jucători importanţi, dar nu este ocolit nici antrenorul Zinedine Zidane, care ar fi fost deja luat la întrebări de către Perez asupra rezultatelor slabe.

“Haos” afirmă într-un singur cuvânt cei de la Sport, care pomenesc deja de intenţiile preşedintelui de la Real Madrid de a-l înlocui pe francez în vara viitoare cu învingătorul său din Champions League, argentinianul Mauricio Pochettino. Cotidianul AS din Madrid titrează: “Labirintul Zidane” şi dezvăluie că antrenamentele francezului au fost superficiale. La Londra jucătorii de la Real au alergat cu 3 kilometri mai puţin decât adversarii, Marcelo a pierdut în ultimele două meciuri 45 de baloane, Kroos 29 şi Modric 26, iar faţă de sezonul trecut echipa are cu 20 de goluri mai puţin marcate. Paradoxal, influentul Marca doae scrie fugitiv despre cele două echipe din Madrid, care promit redresarea rapidă, dar asta pentru a aduce la lumină calvarul lui Santi Cazorla, jucătorul lui Arsenal, care de doi ani stă numai prin spitale şi riscă în orice moment să îi fie amputat un picior.

ADVERTISEMENT