Revista presei. CR7 ia Balonul de Aur. Milan, executată de UEFA!

revista presei, as, gazzetta dello sport, lequipe

FANATIK.RO vă prezintă în fiecare dimineaţă revista presei internaţionale. Click pe galerie foto pentru a vedea prima pagină a celor mai importante ziare de sport din Europa.

Presa sportivă spaniolă e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după victoria Realului în faţa Borussiei Dortmund. Portughezul este elogiat de Marca, ziarul din Madrid vorbind despre un nou record doborât de portughez. După golul marcat în faţa nemţilor, acesta a devenit singurul jucător din istorie care a marcat în toate partidele din faza grupelor în Liga Campionilor.  "Aur în ghete", titrează Marca. Şi AS se înclină în faţa lui CR7 în ziua în care se decernează Balonul de Aur. Ambele ziare afirmă că Ronaldo va câştiga al cincilea Balon de Aur şi îl va egala pe Messi la acest capitol. 

Când spunem că ”presa spaniolă e la picioarele lui Ronaldo”, evident vorbim doar de cea din Madrid. Ziarele barceloneze se ocupă cu alte lucruri: El Mundo Deportivo titrează pe prima pagină ”Acum ori niciodată”, prefigurând ultimul asalt al Barcelonei pentru achiziţionarea lui Coutinho. Starul lui Liverpool tocmai a marcat trei goluri în victoria lui Liverpool cu Spartak Moscova. 

Revista presei. Italienii anunţă dezastrul pentru Milan!

Evident, tocmai "demolarea" ruşilor de către Liverpool, incredibilul 7-0, este tema de deschidere a suplimentelor de sport ale ziarelor din Marea Britanie. "În al şaptelea cer!" exultă Mirror, înclinându-se în faţa lui Coutinho, Firmino şi Salah. Înfrângerea lui City în Ucraina, în faţa lui Şahtar, nu ocupă prea mult spaţiu, doar se precizază faptul că Guardiola a pierdut primul său meci după luna aprilie! 

Francezii au alte probleme: L'eqipe scrie că înfrângerea în faţa lui Bayern Munchen i-a convins pe bogaţii de la PSG că Unai  Emery nu e antrenoru potrivit pentru a struni colecţia de vedete a Parisului şi că i se caută deja înlocuitor, lucru cerut de "colonia braziliană" în frunte cu Neymar. Iar italienii de la Gazzetta dello Sport anunţă dezastrul pentru Milan. Planul financiar al "diavolilor" a fost respins de UEFA, aşa că aceştia vor avea parte de sancţiuni financiare şi, foarte probabil, interzicerea participării în cupele europene! 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663