Fotbal international

Revista presei. Elogii pentru Ronaldo. Unde se transferă Aubameyang

Revista presei internationale. FANATIK.RO va prezinta cele mai importante titluri din presa sportiva. Ce scriu L'Equipe, As si Gazzetta dello Sport
08.12.2017 | 09:49

AS şi Marca îl au pe prima pagină pe Cristiano Ronaldo. Al cincilea Balon de Aur câştigat de portughez, care l-a egalat cu această ocazie pe Lionel Messi, e capul de afiş al celor două cotidiene din Madrid. “Vârsta de aur”, titrează Marca, în timp ce AS pune accent pe o declaraţie a  lusitanului, care spune că vrea şapte Baloane de Aur! 

Evident, El Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, aruncă undeva în josul primel pagini performanţa liderului de la Real Madrid, dechizând ziarul cu o statistică: Barca e singura echipă din Europa care e neînvinsă în acest sezon atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor. 

Revista presei: Everton dă 60 de milioane pe Aubameyag! 

Surpriza vine din Anglia. Mirror afirmă că Everton are planuri mari odată cu instalarea noului “boss”, Sam Allerdyce, şi pregăteşte în iarnă lovitura anului: aducerea lui Pierre-Emerick Aubameayang de la Borussia Dortmund! Iar italienii de la Corriere dello Sport fac o analiză care le distruge speranţele lui Napoli sau Inter, concluzionând că tot Juventus va câştiga Serie A. 

În plus, înfângerea Milanului în Croaţia în Europa League îi face pe cei din Peninsulă să titreze: “Săraca Milan!”, referire şi la sancţiunile financiare din partea UEFA de care “diavolii” nu au cum să scape. Francezii de la L’Equipe fac un joc de cuvinte: “Ballon dort”, adică “Balonul doarme”, referitor la meciurile jucate de francezi în Europa League, în care cele trei echipe din Hexagon n-au marcat nici măcar un gol. 


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri