Revista presei. Ce scriu italienii după duelul giganţilor din Serie A

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
10/12/2017, 11:12
Revista presei. Ce scriu italienii după duelul giganţilor din Serie A GALERIE FOTO

Italienii se concentrează pe prima pagină pe duelul din Inter şi Juventus, încheiat la egalitate, 0-0, dar şi pe Napoli, Roma sau AC Milan, echipe care joacă duminică în Serie A.  Corriere dello Sport scrie despre ratările imense ale lui Mandzukic, dar şi despre Patrick Schick, atacanul celor de la AS Roma, care urmează să fie titularizat pe terenul lui Chievo. 

Spaniolii de la Marca îl au pe prima pagină pe Cristiano Ronaldo şi cele 5 cinci Baloane de Aur. Portughezul şi-a prezentat ultima reuşită personală înaintea meciului cu Sevilla disputat pe Santiago Bernabeu. “Mai mult de 3 puncte” este şi titlul din El Mundo Deportivo, publicaţie care face referire la diferenţa care se va înregistra între Barcelona şi Real Madrid înainte de El Clasico

Revista Presei. Englezii prefaţează duelul dintre Mourinho şi Pep Guardiola

Presa engleză subliniază duelul dintre Manchester United şi Manchester City, programat duminică, dar şi victoria spectaculoasă obţinută de către David Moyes şi West Ham împotriva celor de la Chelsea. Ziariştii de la Daily Mail l-au ales în schimb pe prima pagină pe Harry Kane, atacantul care a ajuns la 50 de goluri în 2017.

Francezii de la L’Equipe punctează pe prima pagină de duminică victoria obţinută de Paris Saint-Germain împotriva lui Lille şi răzbunarea vedetelor lui Unai Emery în urma înfrângerii din Champions League împotriva celor de la Bayern Munchen.

Închide ×