Revista presei. Marca: Terenul visurilor pentru Leganes. Gazzetta: “Buffon, ce revenire!”

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
31/01/2018, 11:12
Revista presei. Marca: Terenul visurilor pentru Leganes. Gazzetta: “Buffon, ce revenire!” GALERIE FOTO

Ca de obicei, revista presei internaţionale vă oferă ce au principalele cotidiane de profil pe prima pagină. Începem cu Franţa, prima pagină din Equipe, consacrată calificării în finala Cupei Ligii Franţei a celor de la PSG. “Sub curent alternativ” este titlul, explicaţia fiind că PSG a câştigat pentru a treia oară în acest sezon acasă la bretoni, acum fiind un meci cu eliminarea lui Mbappe şi cu goluri anulate pe proba video.

În Italia, Gazzetta dello Sport scrie despre importanta victorie a lui Juventus în prima semifinală a Coppa Italia, la Bergamo şi, evident, cele mai multe comentarii se îndreaptă spre veteranul dintre buturile torinezilor, Gigi Buffon, revenit după 40 de zile de absenţă cu parada unui penalty. Tot în Gazzetta se scrie despre accidentarea suferită la Rennes, în Cupa Ligii Franţei, de către argentinianul Pastore, ţinta lui  Inter. Corriere dello Sport are interviul cu Carlo Ancelotti, care anunţă cĂ va prelua din vară un club şi nu o echipă naţională şi care vede pe Manchester City drept favorită la Champions League.

Revista presei: Visurile micuţei Leganes

Marca deschide ziarul cu semifinala Cupei Spaniei, Leganes – Sevilla, Terenul visurilor, accenuând ideea că echipa care a eliminatz pe Real Madrid va avea în faţă o formaţie care în ultimii 12 ani a jucat nu mai puţin de 17 finale. În schimb As se concentează pe interviul cu Unai Emery, spaniolul de pe banca lui PSG, care vorbeşte despre geniul lui Neymar şi personalitatea lui Mbappe.

El Mundo Deportivo, cotidianul catalan, anunţă următoarele mari manevre ale Barcelonei, care nu a renunţat la francezul Griezmann, dar este în tratative avansate şi cu mijlocaşul brazilian Arthur de la Gremio. Sport anunţă şi preţul pe care îl vor plăti catalanii, 30 de milioane euro. Pe Camp Nou se clădeşte o echipă senzaţională, care să domine fotbalul spaniol şi european mulţi ani de acum înainte.

 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.