Fotbal international

Revista presei. Vedetele lui Real mor pentru Zidane. Gazzetta: “Inter, şi acum?”

Revista presei internaţionale. FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă. Ce scriu L'Equipe, As şi Gazzetta dello Sport
01.02.2018 | 08:27

În Franţa L’Equipe deschide ediţia de joi cu rezultatul meciului Monaco – Montpellier, semifinală a Cupei Ligii, scoţând în relief faptul că finala competiţiei, programată pe 31 martie, pe Stade de France, va fi reeditarea celei din ediţia precedentă, PSG – Monaco. Sezonul trecut dream-teamul monegasc, angrenat pe prea multe fronturi interne şi europene (a reuşit să producă surpriza de a lua campionatul) a neglijat finala Cupei Ligii, băgând multe rezerve şi pierzând cu 4-1. Pe frontispiciu sunt amintite ultimele mişcări de jucători, la loc de frunte fiind Giroud la Chelsea.

În Italia Corriere dello Sport acordă cea mai mare importanţă ratării în ultimul moment al transferului atacantului Politano de la Sassuolo la Napoli, care a oferit 27 milioane euro plus împrumutul lui Ounas. Este adus un omagiu fostului selecţioner al Italiei, Azeglio Vicini, care a condus squadra azzurra la Coppa del Mondo 90 şi despre semifinala tur a Coppa Italia, AC Milan – Lazio este lăudată prestaţia portarului Donnarumma, cel mai bun de pe teren, la revenirea în atacul roman a lui Immobile.

Revista presei: Coutinho, titular cu Valencia

Gazzetta dello Sport, ziar din Milano, deschide ediţia cu capitolul Inter, echipă care nu a mai câştigat de opt meciuri. Ratarea transferului lui Pastore i-a înfuriat pe suporteri împotriva conducerii chineze, iar accidentarea lui Mauro Icardi, golgeterul echipei, înainte de meciul de sâmbătă, cu Crotone, pune serios sub semnul întrebării prezenţa pe teren a acestuia. Un capitol aparte îl reprezintă şi decizia şefilor din Formula 1 de a scoate din peisaj prezenţa animatoarelor la marile premii.

Marca are un titlu de primă pagină absolut şocant: “Gata să moară pentru Zidane”, explicaţia fiind că vedetele echipei fac front comun pentru redresarea situaţiei şi salvarea postului tehnicianului francez care a adus opt trofee în mai puţin de doi ani. Alk doilea cotidian din Madrid e mai preocupat de ce se întâmplă la Paris, cu un Neymar care are comportament reprobabil, Mbappe eliminat şi Cavani mai retras ca oricând. El Mundo Deportivo prefaţează semifinala tur a Cupei Spaniei Barcelona – Valencia, cu faptul că Messi şi colegii vor în a cincea finală consecutivă. La fel şi Sport, care scrie despre cei trei magi ce vor fi pe teren, tridentul Countinho-Suarez – Messi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri