Cele mai citite

Revista Presei. As: “Aşa e imposibil”. Marele Zenga, micul Inter

Revista presei internaţionale. FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă. Ce scriu L'Equipe, As şi Gazzetta dello Sport.
04.02.2018 | 08:44

Cotidianul L’Equipe procedează la fel ca şi sâmbătă, alocând meciului echipei naţionale de rugby în Turneul celor şase naţiuni prima pagină. Franţa a plecat cu stângul şi în această ediţie, cedând însă la un scor foarte strâns în faţa Irlandei, scor 13-15. Ziariştii francezi titrează: “Crud, dar just”, considerând succesul reprezentanţilor trifoului ca fiind meritat.

În Italia Corriere dello Sport titrează pe imaginea lui Luciano Spalletti deprimat; “Plânge Inter”, de fapt o aluzie la reacţia antrenorului lui Crotone, echipă care prelungeşte criza nerrazzură cu un egal (Inter are două luni fără victorie). Walter Zenga avea la final lacrimi în ochi, deşi luase un punct, pentru că Inter este ceva special în inima sa. După meciul cu Benevento se aşteaptă ca antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri să semneze un nou contract cu echipa lui Chiricheş. Tot tema Inter o tratează şi Gazzetta dello Sport sub titlul: “Marele Zenga, micul Inter”.

Revista presei. La Barcelona se vrea un derby corect

La Madrid e disperare după al câtelea pas fals în acest sezon al Realului. Echipa care a surclasat Valencia cu 4-1 la ea acasă a scos doar un 2-2 pe terenul lui Levante. Marca dă verdictul: “Aşa este imposibil” şi scrie că echipa nu a avut idei, nu a avut intensitate şi au fost găuri mari în apărare. Al doilea cotidian de casă al Realului deschide ediţia de duminică prin imaginea lui Cristiano Ronaldo scos de Zidane la scorul de 2-1 pentru Real şi titlul este “Schimbare”, dar mesajul e clar, nu despre înlocuirea portughezului e vorba, ci de o schimbare de antrenor, de idei, de joc.

La Barcelona e ora derbyului din campionat după cel din Cupă, încheiat cu multe polemici şi tensiuni. Prima pagină din El Mundo Deportivo e cu antrenorii celor două echipe şi cu titlul “Derby corect”. Iar cei de la Sport au ales o poză mare cu Messi şi Suarez pe titlul “Doi golgeteri pentru derby”, cei doi marcând împreună 13 goluri în ultimele cinci meciuri.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri