Revista Presei. As: “Aşa e imposibil”. Marele Zenga, micul Inter

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
04/02/2018, 08:44
Revista Presei. As: “Aşa e imposibil”. Marele Zenga, micul Inter GALERIE FOTO

Cotidianul L’Equipe procedează la fel ca şi sâmbătă, alocând meciului echipei naţionale de rugby în Turneul celor şase naţiuni prima pagină. Franţa a plecat cu stângul şi în această ediţie, cedând însă la un scor foarte strâns în faţa Irlandei, scor 13-15. Ziariştii francezi titrează: “Crud, dar just”, considerând succesul reprezentanţilor trifoului ca fiind meritat.

În Italia Corriere dello Sport titrează pe imaginea lui Luciano Spalletti deprimat; “Plânge Inter”, de fapt o aluzie la reacţia antrenorului lui Crotone, echipă care prelungeşte criza nerrazzură cu un egal (Inter are două luni fără victorie). Walter Zenga avea la final lacrimi în ochi, deşi luase un punct, pentru că Inter este ceva special în inima sa. După meciul cu Benevento se aşteaptă ca antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri să semneze un nou contract cu echipa lui Chiricheş. Tot tema Inter o tratează şi Gazzetta dello Sport sub titlul: “Marele Zenga, micul Inter”.

Revista presei. La Barcelona se vrea un derby corect

La Madrid e disperare după al câtelea pas fals în acest sezon al Realului. Echipa care a surclasat Valencia cu 4-1 la ea acasă a scos doar un 2-2 pe terenul lui Levante. Marca dă verdictul: “Aşa este imposibil” şi scrie că echipa nu a avut idei, nu a avut intensitate şi au fost găuri mari în apărare. Al doilea cotidian de casă al Realului deschide ediţia de duminică prin imaginea lui Cristiano Ronaldo scos de Zidane la scorul de 2-1 pentru Real şi titlul este “Schimbare”, dar mesajul e clar, nu despre înlocuirea portughezului e vorba, ci de o schimbare de antrenor, de idei, de joc.

La Barcelona e ora derbyului din campionat după cel din Cupă, încheiat cu multe polemici şi tensiuni. Prima pagină din El Mundo Deportivo e cu antrenorii celor două echipe şi cu titlul “Derby corect”. Iar cei de la Sport au ales o poză mare cu Messi şi Suarez pe titlul “Doi golgeteri pentru derby”, cei doi marcând împreună 13 goluri în ultimele cinci meciuri.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.