Fotbal international

Revista presei. Gazzetta: “Caramela Karamoh”. El Mundo Deportivo: “GetGafe”

Revista presei interna'ionale. FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă. Ce scriu L'Equipe, As şi Gazzetta dello Sport.
12.02.2018 | 08:21
ADVERTISEMENT

În Franţa cotidianul L’Equipe lasă fotbalul pe planul secund. Prima pagină aparţine aproape în întregime performanţei de excepţie a tinerei Perrine Laffont, care la 19 ani a trăit cel mai mare moment posibil din viaţa unui sportiv, titlul olimpic în proba de schi acrobatic. Iar un sfert din pagină aminteşte despre cel de-al doilea eşec al echipei cocoşilor galici în Turneul celor şase naţiuni la rugby, 26-32 în Scoţia.

În Italia Gazzetta dello Sport, cotidianul din Milano, deschide ediţia de luni cu victoria Interului, dar, mai aies, cu reuşita necunoscutului Karamoh, un francoivorian de 19 ani trimis titular de Spalletti şi care a marcat un gol fabulos. Alte articole sunt despre puştiul minune al Milanului, Patrick Cutrone şi despre revenirea cu gol a lui Belotti la Torino. În schimb, Corriere dello Sport îl introduce în ecuaţia revelaţiilor din Serie A şi pe turcul Under de la Roma, care impresionează de la meci la meci şi se lipeşte des la gol. 

ADVERTISEMENT

Revista presei. Cavani şi Neymar ameninţă Madridul

În Spania, cum era şi normal, cele două cotidiane de sport din Madrid ţin capul de afiş cu marele meci din Champions League, dintre Real şi PSG. Prima pagină din Marca este dominată de titlurile unui amplu interviu din cuprinsul publicaţiei, acordat de atacantul uruguayan al lui PSG, Edinson Cavani, care vrea să înscrie pe Bernabeu şi să joace finala.  Şi în As este un interviu cu Neymar, care admite că acesta este meciul cel mai greu pe care îl va juca de când a venit la Paris. Dar coperta aparţine fenomenalului portar al lui Getafe, care a oprit pe Camp Nou artilleria catalană şi a relansat La Liga, Atletico fiind acum la 7 puncte de Barca.

În Catalonia El Mundo Deportivo face pe frintispiciu un joc de cuvinte de la numele echipei care a smuls un 0-0 în fieful lui Messi şi Suarez: GetGafe, plecând de la faptul că Barcelona a făcut un joc slab, cu puţine ocazii şi a ratat tot ce şi-a creat. Sport titrează Mare grijă, aluzie la faptul că Barca a pierdut acasă patru puncte, egaluri cu Celta Vigo şi Getafe şi Atletico s-a apropiat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri