Cele mai citite

Revista presei. Marca: “Mergem să ne dăm viaţa”. Coutinho devine comunitar

Revista presei internaţionale. FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă. Ce scriu L'Equipe, As şi Gazzetta dello Sport.
13.02.2018 | 09:36

Ca şi în ediţia de luni francezii de la L’Equipe deschid ziarul cu performanţele sportivilor lor la JO de iarnă din Coreea de Sud. O nouă medalie de aur la schi, obţinută de Martin Fourcade face din acesta o legendă, pentru că a egalat recordul deţinut până acum de Jean Claude Killy, cu trei titluri olimpice la trei ediţii diferite. Abia undeva în colţul de dreapta jos este amintit duelul de miercuri Real Madrid – PSG sub titlul “Şocul giganţilor”.

În Italia atenţia sporită este acordată meciului de la Torino, din Champions League, dintre Juventus şi Tottenham. Este anticipat în Gazzetta dello Sport un duel între oamenii de gol ai celor două echipe, Pipita Higuain, respectiv Harry Kane. Tot Gazzetta scrie despre ploaia de baby-golgeteri, amintindu-i pe Cutrone de la AC Milan, Karamoh de la Inter şi pe turcul Under de la AS Roma. În schimb, Corriere dello Sport vede un alt duel, cel dintre portarul Gigi Buffon şi Harry Kane ca fiind cheia meciului. Şi aici Patrick Cutrone are un spaţiu amplu, fiind golgeterul lui Milan.

Revista Presei. Coutinho peste tot în presa catalană

În Spania febra marelui meci Real Madrid – PSG se face tot mai puternic simţită şi în paginile cotidianelor locale. Marca are prima pagină plină de declaraţiile jucătorilor lui Zidane. “Mergem să ne dăm viaţa” este mesajul lor, prin care îi cheamă pe suporteri la stadion. As are deschiderea ziarului cu un interviu amplu cu primul ministru al Spaniei, Mariano Rajoy, care spune clar că nu i-ar plăcea să îl vadă pe Neymar la Madrid în tricoul lui Real, însă ar fi încântat să aplaude câştigarea Champions League într-o zi de către Atletico.

El Mundo Deportivo are tot avancronica unui amplu interviu pe frontispiciu, cel cu brazilianul Coutinho, despre care se anunţă că va deveni comunitar, depunând actele pentru obţinerea cetăţeniei portugheze. Tot brazilianul adus în această iarnă pe o sumă record este protagonistul coperţii din cotidianul Sport. “Am venit să câştig titluri” este explicaía lui Coutinho pentru ce a ales Barcelona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri